1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Wersja do druku
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Bardzo fajne ! Inne spojrzenie na Gdańsk, niż to standardowe pocztówkowe. Jako gdański tubylec nie byłbym w stanie robić takich kadrów. Tysiąc razy przechodzę tymi miejscami i nie jestem w stanie zobaczyć tego co Ty zobaczyłeś. Potwierdza to moją śmiałą tezę, iż interesujące zdjęcie starego miasta i okolic może zrobić tylko gość :)
Mi równiez sie podobają, jestem gdańszczaninem wiec tak samo jak Viqy nie załuważam takich kadrów, a szkoda...
Dwór Artusa jest, więc Gdańsk... Dobra robota.
A to ciekawe! W wiekszości przypadków posypałaby się tona uwag odnośnie braku klimtau na zdjęciach, walących się budynkach, złej perspektywie, czy braku uchwycenia całych kamienic w kadrze. A tu koledzy chwalą za ciekawe/nowe spojrzenie (cos mało precyzyjnie) i usprawiedliwiają się brakiem dobrych zdjęć Gdańska, bo w nim mieszkają..:grin: możecie wytłumaczyć mi ten fenomen?:wink:
Ciekawe, że bedąc tam obfociłes wszystko (razem z hala targową:p) a nie zrobiłeś portretu temu golasowi z widłami:grin:
Jak dla mnie najlepsza #2 (pewnie dlatego, że najbardziej nietypowa). #4 ok, choć moze przydałoby sie pokazać wiecej samej ulicy. #3 miałaby potencjał, gdyby większą rolę zagralo niebo (jakies burzowe chmury, trochę dramatu) podnieśc kontrast i szafa gra; w goncu to "gotten"8-) do tego jakas fajna dziewczyna ubrana w skórę nabijaną ćwiekami, ale to taki moje ciche marzenia:p
Pozdrawiam
PS: Ponawiam pytanie o plenerek, bo u nas to strasznie kuleje..:wink: