opinie złe, opinie dobre, opinie pouczające... opinie każdego formatu mile widziane ;-)
1.
2.
3.
Wersja do druku
opinie złe, opinie dobre, opinie pouczające... opinie każdego formatu mile widziane ;-)
1.
2.
3.
1 - podoba sie
2 - zobacz jak ciasno... kolana dotykaja krawedzi.. tak jakby mial wypasc ze zdjecia
3 - hmm.. ciekawe :)
1,2 jak dla mnie nijakie takie.
3 - ciekawy, oryginalny pomysł. Najlepsze wg mnie, tylko mam wrażenie, że to zdjęcie się wali w prawo.
Z malymi niedociagnieciami (j.w.), ale ciekawe, warte pokazania. Uzyty obiektyw daje w polaczeniu z APS-C w rezultacie blisko 50mm i to chyba jest udane polaczenie :)
3 ciekawa, szkoda że tło ucieka w prawo.
mam więcej o bardzo podobnym kadrze z tym Panem w roli głównej... Zobaczę które jest najrówniejsze ;)
trzecie najciekawsze, jedynka nie wiem czemu nie podoba mi się.. dwójka trochę wąska, ale ogólnie wrzucaj dalej bo jest na czym oko zawiesić ;) oczywiście mówie o zdjęciach :P
fajne foty, szkoda ze taka szara pogoda na nich, no ale fajnie, gangsterskie, model wyglada jak taki jeden angielski aktor, Vince cos tam, moze kojarzycie:):)
jeżeli te ostatnie najbardziej przyciąga wasza uwagę, to mam jeszcze takie coś o podobnym kadrze:
4.
A teraz trochę inny klimat.. z ostatniej imprezy okolicznościowej.. mi osobiście kojarzy się to zdjęcie z czasami Al Capone, prohibicji itd. hehe... Może skojarzenie mocno przesadzone... Ale co a mogę na moją wyobraźnie ;-)
5.
nie lepszy byłby pion? złapałbyś wtedy całego papierosa i w zasadzie całe popiersie