Witam, moze jest ktos chetny pofocic w Płocku lub okolicy, temtyka rozna, zapraszam chetnych, z checia przy piwku :)
Wersja do druku
Witam, moze jest ktos chetny pofocic w Płocku lub okolicy, temtyka rozna, zapraszam chetnych, z checia przy piwku :)
Jestem za znam trochę okolice. Tylko jeszcze parę osób by się przydało. Zapraszam.
Jeeeej :cool: My, tzn. Ja z Borkomarem juz od jakiegoś czasu planujemy jakiś plenerek, ale a to czas nie pozwala, a to pogoda nie dopisuje :/ pewnie trzeba będzie do wiosny poczekać chyba, że jeszcze zrobi się biało:)
Może zanim ustalimy kiedy, wybierzemy miejsce na focenie. Jakieś propozycje?
W związku z Ogólnopolskim Konkursem Fotograficznym „Naftowe Klimaty” proponuje coś z w ten deseń. Co sądzicie? Jakieś inne propozycje?
Witam
Wpisuje sie jakby co na liste chetnych na plener. Co do tematow naftowwych, to trzeba uwazac na czarnych ;)
Witajcie,
Ja również jestem chętny, więc proszę mnie dopisać do listy.
Miło by się poznać w realu.
Proszę o info w razie co.
Miło byłoby - naftowe klimaty mizernie widzę z wiadomych przyczyn.
Natomiast jakiś plenerek z modelkami/modelami mile widziany ;)
Może jak uda się I http://www.canon-board.info/showthread.php?t=43130 to następny zrobimy wspólnie w Płocku z trochę większym rozmachem?
Ok, mogę „ogarnąć temat” i pomyśleć jak i kiedy można by taki plener zorganizować. Jedyny warunek to odpowiednia ilość osób.