Czy ktoś może wie czy pośród sprzętu fotograficznego na giełdzie w Stodole można kupić drukarkę?
Osobiście interesuje mnie Canon IP5000.
Wersja do druku
Czy ktoś może wie czy pośród sprzętu fotograficznego na giełdzie w Stodole można kupić drukarkę?
Osobiście interesuje mnie Canon IP5000.
nie mozna ale na tylach gieldy foto jest gielda komputerowa i tam kupisz wszystko
Chciałem sie zapytać w którym końcu W-wy znajduje się wspomniana giełda FOTO.
Spróbuje ktoś dokładnie wytłumaczyć?
I dodatkowo...w które dni się to odbywa?
w zadnym koncu - na mokotowie. Dokladnie w klubie studenckim "Stodoła" przy ulicy Batorego 10. W kazda niedziele od 10:00. Bilet 4,5zl. Chyba ze jako sprzedawca to 10. A na tylache tego klubo w sobote i niedziele jest rowniez gielda komputerowa.
http://www.stodola.pw.edu.pl/foto/index.html
można tam cos fajnego i nie "lewego" wychaczyć??
dlaczego od razu zakladasz ze tam wszystko jest lewe?Cytat:
Zamieszczone przez C41photocrew
Dokladnie! Przeciez to normalana gielda z legalnym towarem. Zreszta wiekszosc wystawcow to sklepy internetowe.Cytat:
Zamieszczone przez Riccardo
ależ nie zakładam:) tylko pytam just in case bo kawałek drogi mamCytat:
Zamieszczone przez Riccardo
A jak z cenami na takiej giełdzie? Zamierzam rozejrzeć się tam za polarem, pewnie za jakimś HOYA HMC, i nie wiem czy nie warto zamówić lepiej czegoś z allegro?
Z cenami to pewnie różnie, zależy pewnie na co się trafi tzn na jakiego sprzedawce:)
Aha, czy tam giełda w Stodole to jedyna w W-wie? Czy są ecie jakieś?
Jeśli tak to pewnie mniejsze;) bo na stronce ze Stodoły piszą że największa w Europie...
Pewnie chopcy mają rację...
tylko sie nie rozczaruj. To ze najwieksza nie oznacza wcale ze jest jakas ogromna :). Troche towaru jest ale nie spodziewaj sie hangaru na 10 hektarow :)Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen