3 zdjęcia poziome w kolorze i proporcjach boków 3:2.
Bez lokalnych poprawek (typu stemplowanie, maski, ...).
Uzgodniony termin : dzisiejszy wieczór.
Wersja do druku
3 zdjęcia poziome w kolorze i proporcjach boków 3:2.
Bez lokalnych poprawek (typu stemplowanie, maski, ...).
Uzgodniony termin : dzisiejszy wieczór.
Miało być w końcu cztery, ale skoro trzy, to trzy. Minimalna ilość zdjęć do fotoreportażu. Jestem ciekaw kto wygra! Foty już ślę!
No miało być 3 bo ty chciałeś 3 :D
Zawsze każą wysyłać nieparzyście. Miałem okazję brać udział w ocenianiu zdjęć na jeden konkurs, i prace złożone z parzystej liczby zdjęć od razu odpadały w przedbiegach.
EDIT : wyślę jeszcze raz zdjęcia, bo nie usunąłem exifów :P
EDIT2 : wysłane.
Micles, nie taki był temat. Temat był: 11 listopada - uroczystości.
Zapraszam do głosowania:
http://canon-board.info/showthread.php?t=40473
Zapraszamy z Miclesem do komentowania zdjęć i uzasadniania swoich wyborów!:D
Hmm.. Domyslam się, że sam pomysł zrodził się po 11 listopada.. Ogólnie wszystko trochę na szybko, bez pompy i kameralnie; Czy był to najlepszy materiał na battle'a? tego nie wiem, w każdym razie mój głos poszedł. Tak czy inaczej; gratuluje zdjęć8-)
Pomysł na koleżeńskiego battle'a był już na 1 listopada, ale z powodu żenującego poziomu zdjęć z owego eventu, battle został przełożony na następną okazję. Zapraszamy do pisania coś o zestawach, będzie śmiesznie!
No dobra, to ja napiszę, tylko nie bierzcie tego do siebie bo będzie wyłącznie o zdjęciach (jestem w tej niekomfortowej sytuacji że wiem które foty czyje).
Zestaw #1 jest moim zdaniem słaby. Przyjęta konwencja nijak nie pasuje mi do święta 11 listopada. Winieta wygląda fatalnie (zupełnie nie rozumiem co autor miał na myśli) a kadry wydają się przypadkowe.
Zestaw #2 mnie nie zachwycił, z uwagi na niedopracowane kadry i może nie najlepiej uchwycone momenty ale jest zdecydowanie ciekawszy i ma jakąś myśl przewodnią - zachowania ludzi podczas uroczystości. Z jednej strony mamy dziarsko maszerujących żołnierzy z drugiej zmęczonych seniorów, a dla uzupełnienia gromadkę w której zaciekawienia miesza się ze znudzeniem.
Feler tego battla polega na tym, że widać po lokalizacji które foty czyje, więc wstrzymam się od głosowania...