Kolejna sesja ,tym razem w Almi decor.
Modelka: Aleksandra Jachowicz
Wizaz i stylizacja: www.lalka.maxmodels.pl
Big thx to MacGyver za wypozyczenie szkielek ;-)
Wstawie w sumie max 10 zdjec, po tygodniu usuwam galerie, tak chyba bedzie najwygodniej.
Wersja do druku
Kolejna sesja ,tym razem w Almi decor.
Modelka: Aleksandra Jachowicz
Wizaz i stylizacja: www.lalka.maxmodels.pl
Big thx to MacGyver za wypozyczenie szkielek ;-)
Wstawie w sumie max 10 zdjec, po tygodniu usuwam galerie, tak chyba bedzie najwygodniej.
BIg THX za dowód wdzięczności, ;-)
Nie musisz, wystarczy ją zamknąć, aby było zgodnie z regulaminem. Możesz też mieć równolegle wątki w naszych fotografiach (po jednym w człowiek/Portret i Fashion / Glamour / Akt).Cytat:
Fajne ale nie wiem czy to dobrze, że bokeh z żyrandola czy co to jest zjadł kawałek głowy modelki :D
PS Uwielbiam ten salon! Są jakieś problemy z foceniem tam? A jak ze światełkiem?
Nie wiem czy dobrze, mi sie ten efekt podoba, specjalnie kabinowalem z zyrandolem ;-)
Bystry salon to ja tez uwielbiam i wielu fotografow ;-)
Problemow raczej nie ma, wystarczy pojsc dzien wczesniej pogadac. Najlepiej zaczac odrazu jak otworza pozniej mnustwo ludzi. Ale nie mysl ,ze jest latwo ;-) Ciemnawo, male pokoje, kazda sciana i sufit w innym kolorze, a do tego ich wlasne swiatlo ktorego nie wylaczysz ;-) Ja focilem z 580exII na statywie z soft boxem i nie robili zadnych problemow, ale przesadzilo to o sprzedazy 580-tki i zakupie studyjnych lamp ;-)
[OT]Czyżbyś miał na myśli dwóch słynnych dyskutantów z miasta nad .... no nie ważne nad jaką rzeką :mrgreen:[/OT]
No, można zamknąć, a nie usuwać, foty niech sobie będą dalej do wglądu, w końcu nic nikomu nie zrobiły.Cytat:
A tak 10 fotek, mam nadzieje konstruktywna krytyka i zamykamy ;-)
A wracając do tematu to się po Twojej relacji zastanawiałem czy nie będziesz próbował pozbyć się koloru z tych dzisiejszych fot. Ta sino-zielona tonacja jest OK, dla mnie to dużo ciekawsze niż cyfrowa skala szarości.
a mi głowa nie razi...właśnie fajny efekt ;) bardzo fajny....
gorzej z tymi poucinanymi dłońmi i rękoma....
Kilka bedzie w kolorze ,ale fakt bede probowal sie pozbyc koloru. Przyznaje nie zapanowalem nad swiatlem w pomieszczeniu w ktorym bylo tyle kolorow na scianach i suficie, majac do dyspozycji tylko 580exII.
Sino zielona tonacja tez mi przypadla do gustu na tej fotce, samo bw wyszlo tak "pospolicie".
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Paenka tak mialo byc obiete ;-) Tekasanka masakra pila spalinowa cz.8 ;-) Czytalem w ksiazkach, ze zasada nr.1 nie tnij w stawach, wiec chyba nie ciolem ;-) Ale fakt ja mam troche inne podejscie czasami i lubie poucinac niektore czesci ciala ;-P
ale po paluchach pojechałeś a wpaluchach też są stawy:p...z resztą mi po prostu brakuje dołu