Witam,
poddaję pod krytykę efekty sobotniego wypadu na skałki twardowskiego w krakowie :)
1.
2.
3.
4.
5.
Wersja do druku
Witam,
poddaję pod krytykę efekty sobotniego wypadu na skałki twardowskiego w krakowie :)
1.
2.
3.
4.
5.
nie widzę skałek Twardowskiego:mrgreen:
mam też z elementami krajobrazu ale to może potem :)
Pisze się "obejrzeć" nie "oglądnąć" - zmienić Ci tytuł? :twisted:
może nie wiedział przez jakie "rz"?:)))) tak czy inaczej Gośka fajna jest:))) mówię też o zdjęciach:))) i ma fajną grzywkę:)))
na 2. powiedziałeś.."a teraz stąd wyleci ptaszek" i dlatego takie stomatologiczne to zdjęcie?:)
Zdjęcia ogolnie na plus, ale trochę obrobki tez by nie zaszkodziło; np. w pierwszym skóra w dziwny sposób traci swój odcień. Na twarzy jest dobrze oświetlona przez słonce, podczas gdy w okolicach dekoltu staje się bardzo blada.. Chyba, że to u mnie z monitorem coś nie gra:wink: No i te lekkie prześwietlenia.. Oczywiscie uwagi za wyjątkiem obrobki tyczą się wyłącznie zdjęcia #1, reszta jest OK:wink:
Mi wolno publicznie zwracać uwagę użytkownikom - ogólnie ujęty pkt 1 zasad porządkowych - po to by inni przeczytali i nie powielali takich błędów w użytkowaniu forum. Nauka na cudzych błędach.
Nie zawsze mam czas, warto czasem przypominać, szczerze również radzę pisać do wszystkich moderatorów. A takie uwagi ty powinieneś na PW słać, bo łamiesz Punkt 3. Zasad Porządkowych.Cytat:
Jak prosilem o zmiane mojego tytulu to nie zareagowales, tak juz ze dwa miesiace bedzie.
Pomimo ze przeczytales prosbe.
Naprawdę chcesz się pokłócić? :twisted:
Zdjęcia dobre.najlepsze pierwsze.Adso...litości.... nie pisz takich rzeczy bo nie mogę trafic w klawisze ze śmiechu.Pozdrawiam
"oglądnąć" - pewnie macie rację :), dzięki za czujność partyjną! już mam takie szczęście do gongów od modów :(
Parteq : cała piątka doświetlana, srebrną blendą
Slider : efekt o którym piszesz (nierównomierne rozłożenie światła) to właśnie działanie blendy, inne ustawienie było niestety niemożliwe bez pomocnika.
Adso : a mnie się wydawało że ta dwójka jest naturalna...cholera :/