1.2.3. 4.5. 6.
Wersja do druku
1.2.3. 4.5. 6.
wybacz szczerość ale kiczowate
Chłopczyk wygląda okropnie i wogóle się dziwię , że coś takiego nie tylko pokazujesz ale, że wogóle zrobiłeś. Brakuje smaku i jakiegoś wyczucia estetyki w tych pracach.
Shout i gniew....
Pod Krakowem jest salon samochodowy Wieli-Car :D . To podobne bezsensowne połączenie polsko-angielskie. Myślę, że powinieneś trochę popracować nad smakiem. Jakieś książki o sztuce czy cuś.
Witam
Koledzy mają rację
Ale żeby tak łagodniej zabrzmiało to odnoszę wrażenie, że nie do końca wiesz co chcesz wyrazić, lub nie do końca wiesz jak to przekazać.
Nie oznacza to że masz się poddać. Pomyśl co chcesz przekazać i dlaczego i potem to zrób. Wypadało by też popracować nad techniką.
jedynie 2 i 5 coś sobą prezentuje, bo są proste
Nic w tym nie ma. Makabryczny chłopiec mógłby być fajny ale zabrakło albo warsztatu albo cierpliwości żeby to skończyć. Co w 2 ma wnosić to jabłko obok napisu? Przecież ten element jest zupełnie od czapki i do tego źle zakomponowany z napisem. Reszta to jakieś mazy bez pomysłu. Polecam książkę Rudolfa Arnheima "Sztuka i percepcja wzrokowa", po jej lekturze twoje kompozycje będą wyglądały znacznie lepiej, a jak już to przeskoczysz to zanim pokażesz swoje prace, warto by było żebyś najpierw sam zdecydował co i dla czego chcesz zrobić i pokazać, bo na razie to widzę tylko "patrzcie jakiego mam fajnego fotoszopa" a i z tym narzędziem przydało by się dłużej poobcować. Nie zniechęcaj się, pracuj dalej i pokaż nam za jakiś czas efekty, na pewno będzie widać postęp.
sorry ale widac, ze zywcem z jakis tutoriali jechane;)
i to chyba konkretnie z tutoriala gimpa - gdzieś widziałem podobne schematy
Musisz dużo więcej pracować.