W Blue City w W-wie jest stoisko firmowe Sigmy, podobno od jakiegoś czasu jest możliwość wypożyczenia obiektywu, na dniach ma się pojawić lista szkiel na stronie Sigmy - za godzine jadę sprawdzić :)
Wersja do druku
W Blue City w W-wie jest stoisko firmowe Sigmy, podobno od jakiegoś czasu jest możliwość wypożyczenia obiektywu, na dniach ma się pojawić lista szkiel na stronie Sigmy - za godzine jadę sprawdzić :)
Prawda prawda:)
raj dla milosnikow testowania obiektywow :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez korbusiatko
no to biore na weekend 100-400 :D
Jakas nowa Sigma? ;-)Cytat:
Zamieszczone przez korbusiatko
sie pomylilem - 135-400 :DCytat:
Zamieszczone przez kavoo
A tak wracajac do tematu to fajnie fajnie - chetnie wezme to potestowania 10-20, moze jednak skusi mnie roznica w cenie w stosunku do EF-S 10-22 :roll: Reszta oferty chyba nie jestem zainteresowany ;-)
No Sigma ma też inne perełki, które warto pomacać:
500/4.5
300-800/5.6
120-300/2.8
ale znając życie to takich lufek pewnie nie będą pożyczać :rolleyes:
no na 10-20 sigmy bedzie trzeba jeszcze troche poczekac:) produkcja pojdzie całą parą od lipca dopieroCytat:
A tak wracajac do tematu to fajnie fajnie - chetnie wezme to potestowania 10-20, moze jednak skusi mnie roznica w cenie w stosunku do EF-S 10-22 Reszta oferty chyba nie jestem zainteresowany
sprawdze w poniedzialek - ale i tak trzeba zostawic rownowartosc obiektywu :( , takze nie kazdy bym mogl pozyczycCytat:
Zamieszczone przez p13ka