-
Gwarancja Canona
Witam
dzisiaj zakupilem OES 450D w FotoJoker i otrzymalem smieszna gwarancje - kawalek kartki z jakim logiem innej polskiej firmy.
Wzwiazku z tym powiedcie mi czy do lustrzanek dolaczana jest oryginalna karta gwarancyjna canon czy jakies inne np taka jak moja
-
Powinna być karta gwarancyjna Canona.
-
no to dziwne , taki sklep jak fotojoker wystawia gwarancje na innym dokumencie i informuje o tym ze w razie skorzystania z serwisu nalezy wyslac na zytnia
-
A jak wygląda ta karta gwarancyjna ? Jakiej firmy logo tam jest ?
-
-
-
Witam, ja kupiłem w sierpniu w FotoJoker 450D i dostałem kartę gwarancyjną Canona.
-
ja dostalem z logo
m & j
Photographic Producs
M&J Photo_video Sp. z o.o.
ul. Krzywickiego 34
02-078 Warszawa
ze strony www tej firmy :
M&J Photo-Video Sp. z o.o. to Największy Oficjalny Dystrybutor produktów Canon w Polsce, oficjalny dystrybutor Nikon, Sony, Olympus, Panasonic.
Nasza firma istnieje od 1998 roku. W tym czasie prowadzilismy 2 niezależne działalności sprzedaży.
Jedna to sprzedaż hurtowa do ponad 400 sklepów i hurtowni na terenie całego kraju, a druga to prowadzenie własnej działalności handlowo-detalicznej.
W obecnej chwili posiadamy w naszej ofercie najwyższej klasy produkty renomowanych firm branży foto, takich jak:
Nikon, Sony, Olympus, HP, Panasonic i Pentax.
oraz:
Bilora, Fuji, Hama, Kingston, Kodak, Manfrotto, Optisan, Pretec, SanDisk, oraz Tiffen.
-
Zawsze masz prawo reklamowac towar w sklepie, w ktorym kupiles. Maja obowiazek przyjac reklamacje w fotojokerze. Nic nie musisz wysylac na zytnia. Proponuje zasiegnac porade u rzecznika praw konsumenta lub w federacji praw konsumenta: http://www.federacja-konsumentow.org.pl/
-
ale chyba zytnia honoruje te gwarancje