No właśnie jak już się zdecydowałem to znikneły z rynku :( ...ktoś coś wie kiedy
zaczną się nowe dostawy i ew. czy coś zmienią ( słyszałem że mają wkładać nowego czipa....? )
Pzdr. DD
Wersja do druku
No właśnie jak już się zdecydowałem to znikneły z rynku :( ...ktoś coś wie kiedy
zaczną się nowe dostawy i ew. czy coś zmienią ( słyszałem że mają wkładać nowego czipa....? )
Pzdr. DD
Pewnie cenę.Już podobno zdrożały na rynku :(Cytat:
Zamieszczone przez ddarc
Zdrożały właśnie dlatego, że ich nie ma na rynku :).
No niestety, kupilem w zeszlym tygodniu i nie dosc ze byly tylko 2 na calej gielgdzie to jeszcze 200 zl wiecej... ale warto bylo :)
Szklo jest rewelacyjne, wczoraj robilem porownanie z 24-70L i.. hmm... Lka wcale nie jest lepsza :D Albo egzemplarz Lki byl marny a moj swietny albo naprawde nie warto wyrzucac na nia 4500 zl.
Wrzuce jakies sample, jak wrzuce tescik Tamronka.. tylko sie do tego zabrac nie moge :)
Jest troche na rynku.
Ja kupiłem ponad tydzień temu - nowiutki, dobrze działa z 350 d, w fotoit (ale wtedy mieli promocje za ok. 1400) - teraz znacznie zdrożały.
www.pstryk.com.pl - 1599 PLN
www.fotoit.pl - 1599 PLN
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53849926 - 1370 PLN
Z tego co widzę o 200-300 zł. Aktualna cena to ok. 1500-1600 zł.Cytat:
Zamieszczone przez Golibroda
zawsze można kupić L-kę za 4,5 kzł. :)
Ale po co przeplacac, skoro mozna taniej :-)
Napisałem do Pstryk.pl i taką dostałem odpowiedź:
Witam
Z mocowaniem Nikon, Minolta i Pentax - termin realizacji 7 dni
Z mocowaniem Canon - termin realizacji niepotwierdzony (min. 14 dni)
Jeżeli odpowiedź nie jest satysfakcjonująca - prosimy o telefon: (22) 751 4444 lub 751 9669
Za sklepfotograficzny.pl:
"Nie mamy tych obiektywów na stanie. Od mniej więcej miesiąca mamy je zamówione i czekamy na dostawę. Mam nadzieję, że do połowy lipca pojawią 'fizycznie' w naszym sklepie."