W kwiecie wieku
Wersja do druku
W kwiecie wieku
chyba nie wyszło panowanie nad GO bo kwiecie ok ale wiek jest tak rozmyty, że nie widać go
Wiesz jak będziesz mieć swoje lata to też nie będziesz chcieć widzieć swojego wieku. A jeśli już to niewyraźnie. :)
Wiedziony irracjonalnym przeczuciem zatrzymałem się przy tym wątku. Wnikliwa analiza zdjęcia spowodowała u mnie przedziwne przeświadczenie, iż postacie - na pozór nierozpoznawalne - są mi dziwnie znajome. Ta myśl nie dawała mi spokoju ... Podjąłem się wnikliwego śledztwa. Po przejrzeniu tysięcy podobnych zdjęć, po wypiciu 3 kaw i drobnej awanturze z sąsiadką (uparta ciągle słucha Abby na cały regulator w czasie "M jak miłość") wpadłem na trop. Mam, jest ! Sprytnie użyta opcja blur nie zmyli wprawnego oka !
hehehe, wczoraj multizawodowiec z kamerą i sonoltą na podpórce, dzisiaj dwaj koledzy Twinkiego, hhehe... Jesteście Panowie genialni :)
Z niecierpliwością czekam na jutro, hehe ;)
osobiście wolę jak zdjęcie samo gada i nie trzeba dorabiać "ideologii"
ja to e sumie nie zakumałam tych dwóch zdjęć
Po pierwsze to używanie fragmentów zdjęć do własnych celów bez uzyskania zgody ich właściciela przynajmniej ja nazywam kradzieżą. Dlaczego nie wziąłeś kawałka z tych kilku tysięcy podobnych zdjęć tylko z mojego? Zapewne do używania wizerunku lub zdjęć tych maskotek posiadasz oddzielną zgodę na publikację?
Co do sprawnego oka to powinieneś je wyposażyć w solidny wzmacniacz optyczny przez innych nazywany okularami. W tym zdjęciu nie ma odrobiny bluru czy jakiegokolwiek innego filtra zmiękczającego z jakiegokolwiek programu graficznego.
Zerknąłem na link znajdujący się w Twojej stopce i myślę, że przed Tobą jest świetlista przyszłość nie jako osoby robiącej zdjęcia a właśnie takie sklejanki. Tylko zanim sięgniesz po następne zdjęcia lub ich fragmenty proponuję abyś zapytał o zgodę autora.