trochę Katowic..i nie tylko
1.
2.
3.
4.
5.
gdyby ktoś uznał za stosowne podzielić się wrażeniami ewentualnie zgłosić jakieś uwagi byłoby mi miło :) (chociaż, w gruncie rzeczy, zależy to od uwag:))
Wersja do druku
trochę Katowic..i nie tylko
1.
2.
3.
4.
5.
gdyby ktoś uznał za stosowne podzielić się wrażeniami ewentualnie zgłosić jakieś uwagi byłoby mi miło :) (chociaż, w gruncie rzeczy, zależy to od uwag:))
podoba mi się drugie... ale zdecydowanie lepiej prezentuje się jak dla mnie na ciemniejszym tle (wiem bo sprawdziłam;)) reszta... taka sobie, nie przyciągnęła mojej uwagi, może tylko 1 lepsza. Ale jako całość seria ma jakiś taki ponury klimat...
Mi sie podobaja 1 i 4. Mysle tez ze to bardzo dobre zdjecia do wykorzystania w aranzacji wnetrz. Oddaja klimat. nr 1 swietna gra kolorow i kontrastow.
nr 2 ponure i smutne do bolu - mi az nie chce sie na nie patrzec.
nr 5 fajny zamysl, ale chyba swiatlo nie zagralo jak trzeba i kadr. Czasem takie zdjecie wyjdzie przez przypadek, a czasem mimo staran jest cos nie tak.
2. przyciagnela moja uwage, bardzo dobra fotka.
zaiste może trochę ponure te zdjęcia, ale Katowice to nie jest wesołe miasteczko:)
IMHO:
3. Deczko za mało kontrastu, obecne jakieś takie "płaskie".
5. Uciąłbym ten dach na dole. Sam moment jest świetny, ale dół trochę bałagani w kadrze - wystarczyłyby tylko ściany, okna i promienie.
Pozdr.
Zdjęcia bardzo fajne są, tylko nieco drażni (przynajmniej mnie) taka pół-otwarta kompozycja w jedynce.
Za to dwójka, trójka i piątka to mistrzostwo ;)
.. ciekawe spostrzeżenia, i wyraziste przedstawienie "subtelności" Katowic. Bardzo się podoba. Pozdrawiam.
Nie wiem co mądrego można tu napisać.
Może to, że już chyba 4 albo 5 raz wracam do tych zdjęć?
Znaczy - coś chyba w sobie mają... :)
Adso, podoba mi się Twoje oko do architektury i artystyczne zacięcie. Próbowałam też w tym duchu, ale gdzie mi tam!