1.2.3.
Wersja do druku
Mi najbardziej pasuje #1. Fajny kadr i samochód ładnie odcina się od tła ;)
no jedynka fajna i najfajniejsza
jedyne co zmieniłbym w 'najfajniejszej jedynce' to szybkość migawki - poprostu zamroziłeś akcję... kolejne dwa zdjęcia wypadły znacznie lepiej bo widać że koła się kręcą...
A jakie to ma znaczenie. Ty, jako fotograf, powinieneś wybierać takie momenty aby zdjęcia były ciekawe. Jeśli samochód akurat zahamował, tym gorzej dla zdjęcia. Bo tego typu zdjęcia (samochody w plenerze) o wiele lepiej się prezentują, kiedy widać na nich ruch a nie postój.
1. prawdopodobnie tyle kurzu nie podniosłoby się od jeepa jadącego 10km/h, a włosy pasażerki nie byłyby w takim stopniu podwiewane przez wiatr,
2. gdyby kierowca w momencie robienia zdjęcia hamował, raczej nie patrzyłby się na pasażerkę siedzącą obok,
3. skoro nie jesteś w stanie przyjąć krytyki odnośnie swojego zdjęcia to dlaczego je tu publikujesz?
Pozdrawiam,
prawdopodobnie, ale wystarczyło się przejśc po tym terenie i przekonać się ile kurzu podniosi się z pod nóg spacerując tamCytat:
prawdopodobnie tyle kurzu nie podniosłoby się od jeepa jadącego 10km/h,
były, wiało dość mocnoCytat:
a włosy pasażerki nie byłyby w takim stopniu podwiewane przez wiatr,
(1)patrzył ponieważ to była jazda rekreacyjna, kierowcy wozili ludzi z tłumuCytat:
gdyby kierowca w momencie robienia zdjęcia hamował, raczej nie patrzyłby się na pasażerkę siedzącą obok,
jestem czy gdzieś napisałem że nie, nie umiesz odczytywać tych znaczków" :)" ?Cytat:
skoro nie jesteś w stanie przyjąć krytyki odnośnie swojego zdjęcia to dlaczego je tu publikujesz
spoko....rozumiem że fotki do bani ? czy raczej nie powinienem reagować na opinie:)?Cytat:
Ty, jako fotograf, powinieneś wybierać takie momenty aby zdjęcia były ciekawe. Jeśli samochód akurat zahamował, tym gorzej dla zdjęcia
Rób, jak uważasz. Moim zdaniem, po prostu staraj się wyciągać wnioski z opinii a nie staraj się bronić i usprawiedliwiać. Te wnioski pozwolą Ci robić lepsze zdjęcia w przyszłości. Szczególnie, że w tym przypadku to była bardzo konstruktywna krytyka, z informacją, co według komentatora powinieneś zmienić.