Witam,
Miesiąc temu zacząłem swoją podróż dookoła Azji, a może nawet dalej. Z Canonem w plecaku. Zainteresowanych zapraszam na stronę www.mywayaround.com.
Pozdrawiam serdecznie,
Szymon
Wersja do druku
Witam,
Miesiąc temu zacząłem swoją podróż dookoła Azji, a może nawet dalej. Z Canonem w plecaku. Zainteresowanych zapraszam na stronę www.mywayaround.com.
Pozdrawiam serdecznie,
Szymon
super fotki i teksty, czuc klimat tych miejsc :), bede sledzil na bierzaco :)
kawał dobrej roboty wykonałeś
fajne szkoda tylko ze splacajac kredyt polowa pensji prze 30lat ciezko dzis wyrwac sie na takie cos, zdjecia jak zdjecia kazdy z nas moglby takie trzaskac, gratuluje duzego konta :)
zatem chetnie obejrze Twoja galerie, ta autora watku mnie bardzo zaciekawila - mimo kilku przypadkowych strzalow dosc duzo jest tam bardzo fajnych zdjec - zatem idac tym tropem u Ciebie znajde przynajmniej tak interesujace jak u niego..... czekam..... (i nie pisz ze Twoja okolica to nie Azja, wcale nie trzeba jechac w egzotyke zeby robic fajne zdjecia) :roll::-P
Po Tajlandii czas na Chiny. :-)
Pozdrawiam,
Szymon
Jeszcze bardziej mi sie podoba niz z Tajlandii :), nie wiedzialem ze w Chinach wybudowali swoja wieze Eiffla itp. :mrgreen:
Bardzo fotoblog. Podobają mi się szczególnie zdjęcia kapitana z Tajlandii. Mogę spytać o użyty sposób obróbki w PS tego zdjęcia? Ciekawi mnie również kolorystyka tej foty.