1. To tak dla odmiany, że wszyscy mają drzewa...
Wersja do druku
1. To tak dla odmiany, że wszyscy mają drzewa...
podoba się, fajny pomysł,
ja bym może podszedł nieco bliżej...Ursus chyba nie gryzie ;)
Pozdrawiam!
Trochę za szeroko, jak dla mnie. Proponowałbym 80 - 85 % obecnego kadru.
A Ursus w mocnym punkcie podoba mi się zdecydowanie bardziej od nieśmiertelnego drzewka :-)
ubiquitin, MacGyver - dzięki.
Niestety ja lubię tak szeroko, czyli Wy się nie znacie:twisted:
Rady jak najbardziej biorę sobie do głowy.
Następne
2.
3
Pioruny bardzo i owszem, pejzaż z ursusem nie bardzo jak na mój gust, ze względu na kompozycję..
ursus za dalego a jak już z takiej perspektywy to delikatniej bliżej środka w dwóch wymiarach aby wstrzelił się w mocny punkt a tak wydaje się, że pusta przestrzeń otacza malutki ursusik
pioruny klasa!
ewa_olsztyn, rob77 - jak już pisałem - tak mnie naszło i ursus to tak jest "tylko że". On właśnie miał się stać tematem dyskusji - ale żeby się ktoś zapytał jak się sprawuje, to już nic ... :mrgreen:
MacGyver - no ja we wrześniu kupuję coś szerokieeeeeego. Jak na razie to wygrywa Sigma 12-24 - bo będzie pasowała na moje tanie FF (300v). A co do Twojej Tokiny to za 500 zł chętnie przygarnę - w końcu i tak nie używasz... :-D Albo wypożyczę na rok za niewielką opłatą. :)
4. Ursus wkrada się w panoramę :-D
5.
o widzisz, 5 piekny landszaflancik. Ale zawsze jest 'ale' ;-)
Wg mnie:
- leci w lewo
- po lewej pusto, do pełni szczęści widziałbym tam jakiegoś psa, parę zakochanych, itp coś co by uzupełniło kompozcję aby do tak pięknych okoliczności przyrody pchnąć akcję, jakieś życie. Piękny zachód, tylko aby posłużył jako tło jakiegoś wydarzenia.
5 - bardzo ładny nadmorski zachodzik