-
[Olszewski] Eska Sopot Hit Festiwal 2008
-
Nice :)
Tylko czy nie za duzo tych ukosow?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
DonBolano
Nice :)
Tylko czy nie za duzo tych ukosow?
Rzadko kiedy podobają mi się proste zdjęcia z koncertu, chyba, że to koncert muzyki klasycznej, opera. Jedyne, co teraz zauważam, to to, że wszystkie 4 zdjęcia (tj. 2,3,4,5) jest w tą samą stronę skośne ;)
-
ale ukos sprawdza się albo tam gdzie jest ruch albo gdzie jest to uzasadnione np kompozycja a tutaj kompozycji nie ma i ruchu rowniez nie ma. szczegolnie przy tym panu z bebenkami i dziewczynach z tego śmiesznego tercetu
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Paenka
ale ukos sprawdza się albo tam gdzie jest ruch albo gdzie jest to uzasadnione np kompozycja a tutaj kompozycji nie ma i ruchu rowniez nie ma. szczegolnie przy tym panu z bebenkami i dziewczynach z tego śmiesznego tercetu
Ruchu nie ma, no faktycznie bo to zdjęcie, a nie wideo. Ukos się wszędzie tam sprawdza, gdzie autorowi się on podoba. Np. na zdjęciu nr 5 uciąłbym palce gdybym robił prosto. Jeśli chodzi o ruch, to ja używałem takich czasów aby "zamrozić" postacie, ruch na koncercie był - i wśród artystów, jak i wśród ludzi.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Olszewski
Ukos się wszędzie tam sprawdza, gdzie autorowi się on podoba. Np. na zdjęciu nr 5 uciąłbym palce gdybym robił prosto.
Jak dla mnie to się nigdzie powyżej nie sprawdza. Niestety.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Krzychu
Jak dla mnie to się nigdzie powyżej nie sprawdza. Niestety.
Twoje zdanie. Szanuje je.
-
za duzo skosów IMO, a może to dlatego, że ( jak już sam napisałeś) wszystkie są w jedną stronę, przez to zdjęcia są monotematyczne
-
Cytat:
Zamieszczone przez
gunia1990
za duzo skosów IMO, a może to dlatego, że ( jak już sam napisałeś) wszystkie są w jedną stronę, przez to zdjęcia są monotematyczne
Dużo skosów, fakt. Ale to jest wycinek większej całości i tak akurat wyszło. :)
-
exif'ow nam juz nie zostawiasz? :(
jakim szklem robione? 85mm?