-
[Kubaman] Torpedo
W moim wątku galeryjnym tyle ostatnio zimorodków, że założę tu sobie wątek, a co ;)
Próbowałem się zmierzyć z tematem zimorodka w locie. Nie są to jeszcze te wymarzone foty, ale jestem z siebie zadowolony ;)
Niesamowita sprawa, przy nurkowaniu 1/5000 to mało aby nie rozmyć. Potrzeba aparatu z minimalnym lagiem, choć sposobem można i z 5D :)
1
Tym razem tylko dwie foty i koniec ;)
2
Zapraszam !
-
na pierwszym wygląda jak jeszcze sprawne f-16 ;-). Na drugim - na startujący B 747 ;D
-
Kurcze, o ile generalnie zdjęcia zbliżeń wszelkich zwierzaków mnie nudzą, o tyle
te są według mnie rewelacyjne. Brawo!
-
Kuba! Pal sześć 1/5000, ale ja Tobie refleksu gratuluję - jak Ty je w ogóle w kadr połapałeś? Widuję zimorodki często nad rzeczką Marózką.
W postaci... niebieskich błyskawic :mrgreen:
-
-
Kuba , nic nie powiem , dla mnie to juz jest nadzwyczajne , gratuluje strzalow :) rozwaliles mnie tym :)i w sobote nie ide do pracy , tylko ide focic :)
-
uchwycone na 5+ w skali od 1 do 5 :).
-
Gratulacje.
Napisz trochę o "swoim sposobie",pytam ponieważ też próbowlem drobnicę w locie robić ale efekty takie sobie.
-
Piękne zdjęcia... aż się nie chce wierzyć... Kadr w 2 powala. Ogólnie - świetne kolorki/światło.
Gratuluję i pozdrawiam.
-
W 2 cień padający na gałąź wspaniale dopełnia kompozycje. Brawo. Jestem pod wrażeniem.