Zastosowałem tutaj efekt rozmywania promieniowego które przypadło mi go gustu, dlatego też oglądacie tą fotkę
Zdjęcie pstryknąłem w czasie trafficu, jak dla mnie rzadki widok Forda GT a zwłaszcza w Anglii :)
Mile widziane opinie
1. Podróż w czasie
Wersja do druku
Zastosowałem tutaj efekt rozmywania promieniowego które przypadło mi go gustu, dlatego też oglądacie tą fotkę
Zdjęcie pstryknąłem w czasie trafficu, jak dla mnie rzadki widok Forda GT a zwłaszcza w Anglii :)
Mile widziane opinie
1. Podróż w czasie
Efekt byłby pewnie doceniony gdyby udał Ci się ręczny zooming a nie za pomocą pluginu. No i autko coś z kadru za bardzo ucieka ;)
Ręczny czy plugin - liczy się efekt:) IMO zdjęcie by było znacznie ciekawsze jakbyś uchwycił moment wbijania się uciekającego z kadru forda w vana którego ledwo co widać w rogu;)
Mi się nie podoba.
Wstawianie poprzez img i direct link to photo.Cytat:
Zamieszczone przez kristiang
ruch oddany na tym zdjęciu mnie powala w pierwszej chwili aż oczy bolą fajne
Szkoda tylko, ze smugi ruchu w poprzek pasów jezdni i ukośnie do ruchu samochodu. Jakoś tak wbrew fizyce.:D
Wbrew, wbrew, ale jak widać post wyżej "to się sprzedaje" :D
troche słabo, abstrachując od tego że efekt komputerowy nijak się ma do ręcznego zoomowania to przydałoby się wstawic kilka wartsw - dolną rozmywasz na maksa a z górnych (rozmywanych stopniowo mniej) zostawiasz wybrane elementy, i tak po kolei - a tak to połowa somochodu ucieka w sztucznym rozmyciu bo od początku środkowe pixele sa przesuwane algorytmem o tą samą wartośc co pixele na obrzeżach - i jest sztucznie