Zamierzam kupić 10D z jakimś osprzętem (szkiełko, lampa, CF).
Czy macie jakichś zaufanych sprzedawców?
Wersja do druku
Zamierzam kupić 10D z jakimś osprzętem (szkiełko, lampa, CF).
Czy macie jakichś zaufanych sprzedawców?
Ja juz pare rzeczy (w tym mojego 10D i obiektywy) kupilem u Tomka Jaworskiego i zawsze go polecam. Tanio a dobrze (bywaja tansze oferty... jakies 5,10zl taniej ale nie wiadomo jak z reputacja tanszych ofert ;) ).
Mail: ekspert@hot.pl
Również polecam Tomka Jaworkiego, dokonałem u niego kilku zakupów i jestem zadowolony, adres emilowy to: ekspert@hot.pl, czasem warto zapłacic parę groszy więcej aby mieć pewność, że sprzęt jest oki
to ja polecę konkurencje: Grossmana - dużo przedstawicieli w całej polsce gdzie można przed zapłatą nasz model obejrzeć, przetestować itd
Ja się wybiję, bo polecę trochę poszperać na niemieckim ebay'u albo przy granicy w supermarktach niemieckich ze sprzętem RTV-Foto, tam można też nezłego dyskinta onoć oberwać, tylko trzeba wziąć dojczszprahiger znajomka albo samemu byćobgadanym :roll:
Mam obawy przed ewentualnym serwisem, bo jeśli się niemylę to TOMMY_J jest z Łodzi, Grosman z Leszna.
W Warszawie znalazłem RIMEX
Czy ktoś miał już z nim jakiś kontakt?
Biuro Handlowe RIMEX
Romuald Rypień
ul.Słowackiego 49
05-075 Warszawa Wesoła
Nie wiem jak Grosman ale Tommy czesto bywa w Warszawie. Jesli obawiasz sie slac sprzet np kurierem to mozesz sie konkretnie umowic i z reki do reki podawac do ewentualnego serwisu. Ja swojego 10D odbieralem osobiscie od Tommiego w Warszawie.Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
RIMEX nie znam, nie slyszalem, nie czytalem, a troche sie naczytalem o ulubionych i nieulubionych TiPach np na grupie foto.cyfrowa .
OK, mam nadzieję, że to dobra rada.
Polecam :D sklep internetowyCytat:
Zamieszczone przez Aszu
Znam faceta kolo Poznania ktory ma najlepsze ceny aparatow z zachodu jak i USA wszystko zalatwi...prawie wszystkie cyfraki wystawiane na allegro sa od niego ;)