Witam
Jak wam się podoba?
Wersja do druku
trochę brudny ten stolik :) i chyba lekko poziomu nie trzyma ten kieliszek.
dlaczego w kielonku są resztki wody, a nie wódki (bynajmniej moja nie zostawia takich kropel - albo mam dziwną wódkę, albo dziwne kieliszki :) )?
Hmm.. co poeta chciał przez to powiedzieć?
Kieliszek, wyraz tęsknoty? Kadr leci w lewo, statyw też pił??
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tego zdjęcia nie robiłem ze statywu:) A pijany też nie byłem, ale skoro leci w prawo - no cóż musze potrenować.
"Kolaj" mówisz "A fotka, w sumie ot, taka sobie. Nie zwróciłbym na nią uwagi w tłumie" - pewnie jak jesteś profesjonalistą do tego bawsz się w PS to oczwiście, że to wydaje sie nudne. Jednak są ludzie, którym akurat to zdjęcie przypadło gustu i też robią zdjęcia ale amatorsko.
Pozdrawiam
Sylwek
Jestem amatorem, zresztą to nie ma nic do rzeczy. Oceniam z pozycji oglądacza a nie fotografa. Tak, jak np. obrazy czy filmy, choć nie jestem malarzem ani reżyserem. Nie wnikam w warsztat i nie interesuje mnie, czy i w jakim stopniu używałeś PS. Z pewnością są osoby, którym ta fotka się bardziej podoba, to przecież wyłącznie kwestia gustu.
Dla równowagi powiem, że nie dostrzegam aby jakoś strasznie się waliła w którąś stronę. Może inaczej. Dostrzegam ale tylko dlatego, że ktoś zwrócił na to uwagę. Sam bym nie zauważył.
Pozdrawiam!
Dziękuje "Kolaj" za każde słowo krytyki, które jest dla mnie bardzo cenne - w końcu każdy się uczy.
bardzo się cieszę, że ktoś się wypowiedział o tym zdjęciu.
Pozrawiam serdecznie i bedę dzięczny Wszystkim za każde słowo w sprawie moich zdjęć.
Pozdrawiam
Sylwek
Oj tego nie brakuje ;p A co do kadru to niezły