1.
2.
Pzdr. ScHiZaRt
Wersja do druku
1.
2.
Pzdr. ScHiZaRt
Witam.
Ja bym spróbował jeszcze dać lekką kontrę i zobaczyć, czy nie będzie ciekawiej.
Pod przednia czescia podeszwy pozostał/pojawił sie taki kawałek obuwia w odbiciu ?
Generalnie te dwa zdjęcia i kilka innych były robione pod plakat i billboard, wiec są pewną częścią całości. Odbicie w tym wypadku musi zostać... Nie upieram się przy tym że z odbiciem jest lepiej. Kadrowanie "gwozdzt" jest lepsze, też bym tak zrobił... Odbicie drugiego buta 3ba faktycznie usunąć. A co myślicie o oświetleniu ???
PS. Za dużo słowa "odbicie" :) heh
Pzdr. Tomek
Aż przetarłem swój monitor z kurzu (jednak trochę go na nim było :D), ale nie pomogło. Znaczy się kurz jest na zdjęciu. Zwłaszcza drugim, na odbiciu podeszwy bardzo go widać. Ponadto, również na drugim zdjęciu, buty zlewają się w jeden w okolicy sznurowadeł, co nadaje pierwszoplanowemu obuwiowi groteskowy kształt. Na pierwszy też nie wygląda to dobrze (wg mnie).
Nie, to mi się nie podoba. Plus wychylające na odbiciu kawałeczki butów drugoplanowych - do poprawki, ew. zamalowania w PS.
Zastanawiam sie czy nie lepiej byloby wyczyscic te brudy z lustra. Billboard powinien byc czysty, lekko stockowy. Te brudy przeciez rozpraszaja, pierwsza rzecz ktora mi sie skojarzyla. Postaraj sie poprawic czern (mam nadzieje ze obrabiales zdjecia w CMYKu)... Nastepna sprawa, odbicie drugiego buta w szkle - zostalo wyjasnione. Mozesz rowniez sprobowac zastosowac gradient w odbiciu, z przezroczystosci w czern - cos jak w produktach Apple.