1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
6. 7.
Wersja do druku
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
6. 7.
4 po malych korektach ps-em bylo by calkiem calkiem. Wywalil bym te badyle i budynki po lewej, trudne do wyciecia by to nie bylo a mogla by byc ekstra fota.
Mi się podobają 7 i 8 - bardzo malarskie, chętnie pooglądam kontynuacje! Bardzo dobry pomysł na 9 - ale ładniej by trzeba ptaszysko wyeksponować. Jakby Ci się udało namówić go raz jeszcze na pozowanie w tym samym miejscu...?
Pozostałe zdjęcia jakoś mnie nie poruszają, może poza 3, bo chciałabym, aby Nike przywaliła mieczem w to paskudztwo, w które mierzy i rozbiła je w drobny mak... Ale to juz mój osobisty any-gust do nowoczesnej architektury :|
To dość specyficzny wieżowiec jak i specyficzne miejsce: http://pl.wikipedia.org/wiki/B%C5%82...Wie%C5%BCowiec
wow! genialnie udało mi się to dodawanie zdjęć! a formatowanie strony dało wręcz efekt psychodeliczny... :P
thx wszystkim za odwiedziny
jak mogę to teraz poprawić? da się jakoś edytować stare posty?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
kilka zdjęć z październikowego wypadu na koło z uniwerkiem:
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Trzecie fajne - jakby uciac z boku kazdej strony :)
A te nowe - klimatyczne :)
odbicia w wodzie rządzą ;) Bardzoooo mi się podobają... Co do Nike pierwsze, co mi przyszło do głowy, to że ona "chce" zamachnąć się na siebie. Bardzo dobry kontrast betonu, szkła i samotności ;))