-
[stultus]Małgorzata G ;-)
-
Szkoda że wbudowana lampa. Kiepsko ogólnie...
-
To nie kategoria portret-człowiek ale raczej kwiaty i to kiepskim wykonaniu. W pełni rozumiem sympatię do pięknych kobiet, więc pokaż ją ale nie schowaną ... za kwiatami.
-
zdjęcie zepsute fleszem ale skoro wykazałeś się determinacją opublikowania go czy ta Pani to ktoś znany?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
rob76
zdjęcie zepsute fleszem ale skoro wykazałeś się determinacją opublikowania go czy ta Pani to ktoś znany?
Małgorzata Glinka - jedna z czołowych polskich siatkarek... jak można nie znać??
-
wiem ze zepsute flaszem ale na zdjecie miałem z 5 sec moze mnie aż dziw ze kit złapał ostrość ;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
czajna
Małgorzata Glinka - jedna z czołowych polskich siatkarek... jak można nie znać??
Nazwisko kojarzę doskonale ale twarzy nie :oops:
Dzięki 8-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
czajna
ja z twarzy bym nie rozpoznał. Odnośnie samego zdjęcia - słabe, nawet bardzo.
-
Czas czasem, ale jeśli tam byłeś chwilę wcześniej zanim ona przyszła, wystarczyło sprawdzić warunki oświetleniowe i wprowadzić korektę mocy do lampy.
Generalnie fajnie, że złapałeś ją w obiektywie - ale żeby tak od razu się tu chwalić...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
djcargo
Czas czasem, ale jeśli tam byłeś chwilę wcześniej zanim ona przyszła, wystarczyło sprawdzić warunki oświetleniowe i wprowadzić korektę mocy do lampy.
Generalnie fajnie, że złapałeś ją w obiektywie - ale żeby tak od razu się tu chwalić...
Czasem niema na to (nic) czasu - ale często lepiej uchwycić ulotny, ważny dla nas moment nawet kiepskim zdjęciem. Nawt poruszonym czy niezbyt ostrym. Ja go akurat rozumiem.