Mam prosbe - czy ktos z Was posiada instrukcje (wlasciwie nie wiem czy takowa istnieje do teg osprzetu) do BG-E3?
Wersja do druku
Mam prosbe - czy ktos z Was posiada instrukcje (wlasciwie nie wiem czy takowa istnieje do teg osprzetu) do BG-E3?
A co byś chciał w niej znaleźć ? Angielska ma obrazki - nie wystarczą ?
Osobiscie nie mam jej a zawsze pakuje do pudelka wydrukowane instrukcje - zeby byl komplet. Przydaje sie czasem np. podczas sprzedazy :)
Aha czyli opisu zadnego? A masz moze jej skan albo link zebym mogl sobie ja wydrukowac?
A nie wiesz czy gdzies w sieci moze byc? Powiem szczerze, ze znalezc nie moglem :/
Swoja niestety też gdzieś rzuciłem i nie mam pojęcia, gdzie jej szukać, ale pamiętam, że po zakupie jej studiowanie zajęło mi 3-5 s. Generalnie szkoda zachodu na poszukiwanie tego świstka.
Jeśli znajdziesz kupca na BG-E3 który upierdliwie domagać się będzie instrukcji "byle wszystko było w komplecie" to... poszukaj lepiej normalniejszego kupca :roll: .
ale jak przy sprzedaży napiszesz co jest w pudełku i nie będzie tewj "instrukcji" to chyba się o nia nie będzie upominał poźniej.. ew wcześniej o nią zapyta..
Ps ja mam pod ręką ale do BG-E1
pewnie sie nieczym zbytnio nie różni poza nazwą ..
choć chyba 3 jest ładowana od boku a 1 od tyłu..:(
jak coś to link jest tu:
instrukcja ale tylko przez kilka dni