Witam..
Jaką drukarkę polecilibyście o wymiarach wydruku A3 żeby sobie coś ładnego czasem wydrukować w jakości foto?
Pozdrawiam
Artur
Wersja do druku
Witam..
Jaką drukarkę polecilibyście o wymiarach wydruku A3 żeby sobie coś ładnego czasem wydrukować w jakości foto?
Pozdrawiam
Artur
Ja nie dawno kupiłem epsona R800 i jestem zadowolony z wydruku - jest lepszy niż w jakimś foto jokerze itp. Jedynie oprofilować ją kiedyś muszę bo minimalnie przekłamuje mi wydruk i jest lekki błękit lub fiolet.
Jak na razie jestem zaskoczony bo jest oszczędna. Trochę z niej wydrukowałem i dalej sporo tuszu.
Jedynie wydruki na płytach są trochę średnie trzeba przyciemnić zdjęcie przez co traci się trochę szczegóły (canony wypadają tu lepiej). Ale za to wydruk lepszy niż w canonach z tych których widziałem.
No, panie moderatorze, nie popisałeś się ;)
Ten link wskazuje dokładnie na ten wątek w którym piszemy ;)
a w tym w większości chodzi o drukarki A4..
Ale problem się rozwiązał bo chyba kupię Epsona Stylus Pro 3800 która jest nawet A2
no nie będzie - ale nigdzie nie pisałem że ma być tanio ;)
tak to jest jak się wydaje nie swoje pieniądze ;) - jak kupię to nie omieszkam się pochwalić oczywiście.. chyba że jeszcze coś innego wymyslę ale dzisiaj padła decyzja że będzie jednak A2 więc chyba ten epson nie ma konkurencji
Z Epsona na 100% bedziesz zadowolony. Użytkowałem ok 12-tu Epsonów i muszę powiedzieć, że te starsze - są super trwałe i mega-tanie w eksploatacji, a z kolei te nowe oferują fenomenalna jakość, ale niestety za nie-małe pieniądze. Zapomnij o zamiennikach do nowych Epsonow - kupuj tylko oryginalne tusze - ja raz kupiłem zamienniki do R300 i musiałem ją wywalić (serwis - płatny, bo brak gwarancji po wsadzeniu taniego badziewia - wychodził drożej niż zakup nowej).
Zdecydowanie pod względem jakości / ceny wydruku najlepiej wypadają ostatnio Piximy - w zasadzie dowolny model z serii A3 będzie też dobry...
Skoro jednak wybór padł na Epsona - też bardzo dobrze :) Pochwal się jak kupisz nowe "maleństwo"! :)