http://lowerpro.pl/
Witam - czy zna ktoś z Was ten sklep lub kupował tam jakiś sprzęt Lowepro ?
Wiecie może jakie krążą o nim opinie ? Nic nie mogłem znaleźć w sieci...
Wersja do druku
http://lowerpro.pl/
Witam - czy zna ktoś z Was ten sklep lub kupował tam jakiś sprzęt Lowepro ?
Wiecie może jakie krążą o nim opinie ? Nic nie mogłem znaleźć w sieci...
Kupowałem tam swojego "Rovera" (Plus AW) i jestem zadowolony. Z wysyłką poszło szybko. Plecak też OK. Pytanie, co chcesz kupić. Byłem niedawno w MM i zaskoczył mnie dość duży wybór toreb i plecaków LOWEPRO. Nie sprawdzałem cen, ale może jest to jakaś opcja.
Kupowałem u nich swoją największą Torbę. Bardzo pozytywnie, bezproblemowy kontakt telefoniczny (nie byłem do końca zdecydowany, ale rozwiali moje wątpliwości). Przesyłka dobrze zapakowana, doszła w terminie. Ja polecam.
cen nie mają atrakcyjnych, taniej znajdziesz w kilku innych sklepach korzystajac z dowolnej wyszukiwarki cenowej. Zagladalem do nich gdy kupowalem swoj plecak, drogo i nie mieli nowosci, a gdy juz jakas byla to wtedy bardzo drogo.
oj, dzięki wszystkim :) kupiłem u nich drobne akcesoria systemu sliplock, cena dość dobra zresztą i wysyłka bez dodatkowych kosztów - fajne jest to, że informują na bieżąco o tym co się dzieje z zamówieniem :)
wow, przesyłka doszła błyskawicznie ! W dwa dni po złożeniu zamówienia, rewelacja - towar pierwsza klasa - polecam każdemu :)
UWAGA, jako, że tez jestem w trakcie kupowania lowepro i juz chcialem tam kupic, ale sprawdzilem u dystrybutora ich autentycznosc bo w nazwie domeny maja dodane "r". Oni najprawdopodobniej sciagaja torby z Austrii wiec nie bedzie uznawana gwarancja w Polsce u oficjalnego dystrybutora. Czyli jak ktos chce miec wieczysta gwarancje to musi liczyc sie z tym, ze dystrybutor w Polsce nie uzna jej na 100%, dzwonilem, aby upewnic sie.
Równiez robiłem tam zakupy, sklep godzien zaufania Polecam!
Czyżby "kiljas" był agentem F-SYSTEMU (pol. dyst. Lowepro) robiącym czarny PR innym, lepszym (czyt. bardziej profesjonalnym) sprzedawcom produktów zacnej marki Lowepro? Fuj, nieładnie, nieładnie...
Zamówiłem w lowerpro.pl FilmOrganizer AW i SlipLock Pouch 60AW - dostawa przyszła w dwa dni od zamówienia - towar nowiutki, pachnący, niebrudny z niepourywanymi metkami (jak to się czasami w dostawach F-SYSTEMU zdarza). Zaznaczyłem, że rzeczy te potrzebne mi są do pracy przy kolejnym zleceniu - doceniam więc profesjonalizm w szybkości realizacji i dostawy zamówionego towaru.
A co do gwarancji to chyba wolę mieć ją choćby w Austrii niż u opieszałych polskich dystrybutorów.
Szczerze polecam zakupy w lowerpro.pl - ja się nie zawiodłem - jeśli cenicie swój czas - również się nie zawiedziecie.
Pozdrawiam
Teo cos chyba z Tobą jest nie tak, pytasz o opinie na temat tego sklepu, przec co reklamujesz go tutaj. Wiec ja chetnie korzystam z tej reklamy i odwiedzam ich strone www, ceny maja dla mnie w porzadku, ale na wszelki wypadek sprawdzam kto to jest aby uniknac wpadki, zawsze to robie przed zakupem w nowym sklepie.
Widze jakis adres z siedziba w Brzegu i adres w Austrii jednosobowej firmy, wtedy zwracam uwage na domene w ktorej dodano "r" (wczesniej tego nie zauwazylem) no i dodatkowo na bardzo nieprofesjonalna strone www.
Pamiatajac informacje na grupie o utracie dozywotniej gwarancji w przypadku zakupu Lowepro nie z polskiej dystrybucji sprawdzam na stronie lowepro czy to oficjalne źródło, wyszlo, ze nie. Wiec aby sie upewnic, bo chialem tam zamowic torbe, zadzwonilem do dystrybutora i powiedziano mi, ze gwarancja w Polsce na produkty Lowepro zakupione w tym sklepie nie bedzie obowiazywala.
Teo oczekuje przeprosin od Ciebie, bo bezpodstawnie oskarzasz mnie o bycie kims kim nie jestem i chyba raczej dobrze robie ostrzegajac, informujac forumowiczow o braku gwarancji w Polsce przy zakupie w tym sklepie. Ty wiedziales o tym i nic nie powiedziales?
Oczywiscie jezeli ktos ma ochote i mu to odpowiada to jak najbardziej moze tam kupowac i miec zapewnioną dozywotnia gwarancje lub nie tego sprzedawcy, ale dla wielu osob szczegolnie jezeli nie mieszkaja w Brzegu moze to byc powazny problem, w przypadku gdyby sklep zniknal z rynku to tym bardziej. Jezeli Tobie odpowiada gwarancja tego sprzedawcy to ok, kupuj tam dalej, przeciez nie zabraniam. Dla mnie im wiecej ludzi tam kupuje (jezeli brak polskiej gwarancji im odpowiada) tym lepiej bo pewnie dystrybutor w Polsce bedzie musial obnizac ceny :) co mnie bedzie cieszylo.
Taka jeszcze prosba do Ciebie abys podal sklepy z Lowepro, w ktorych kupowales i tak jak piszesz opieszale realizuja zamowienie, dostarczaja brudne torby z pourywanymi metkami, wtedy nie bede z nich korzystal, bo tez cenie czas i jakosc obslugi no i pelnowartoscowy nowy produkt. Zreszta to bedzie zawsze cenna informacja dla wszystkich forumowiczow.