Pozbierało się kilka fotek wykonanych przy różnych okazjach. Będę wdzięczny za uwagi co można zmienić, poprawić:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Wersja do druku
Pozbierało się kilka fotek wykonanych przy różnych okazjach. Będę wdzięczny za uwagi co można zmienić, poprawić:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Ja nie podejmuję się oceniać co powinieneś zmieniać :) najbardziej podoba 4 i 5 ze względu na klimat i stosunkowo akceptowalne przerysowanie. Robiłeś w RAWach? Może da się trochę winiety wyczyścić...
Za dużo tego, żeby do wszystkich się jakoś ustosunkować, ale generalnie jest dosyć nierówno. Ciekawe fotki (2, 4 - pomysłowe) mieszają się z kiepskimi (6,7 - bez pomysłu, może sam wiesz dlaczego takie właśnie kadry wybrałeś, ale ja nie znajduję dla nich żadnego uzasadnienia). Generalnie, wolę oglądać Twoje makro :wink:
Faktycznie, troche nierowno, moj faworyt to 2.
A nie za dużo pionowych kadrów? strasznie dużo zwykłego nieba na niektórch zdjęciach
dlaczego uwazacie, ze 7 jest bez pomyslu ja uwazam, wrecz przeciwnie. Dla mnie jest to bardzo ciekawa fotka. Fakt, ze duzo pionowych kadrow i mam wrazenie jakby to byly kadrowania z wiekszych fotek. !. troche za malo kwiatu zostawiles, powinienes chociaz jego srodek pozostawic w kadrze.
4. podoba mi się i to bardoz. Moge zapytac czym robione? I jakie nastawy?
Mi sie podoba 6. tylko jakby uchwycić niżej aby było widać kraniec wody wydaje mi się, że było by ciekawiej. Ale wszystkie ładne.
Pozdrawiam