-
[himi] psy - wystawa Prestige 2008 Leszno
Liczyłem, że będę miał już na weekend 24-70 na wystawę psów, ale niestety. Nie doszedł więc poradziłem sobie resztą klamotów.
Efekty poniżej, szału ni ma, ale wiem, że np. Arturs jest ,,psiarzem’’ więc rzucam kilka fot. To raczej dokumentacja.
1. ,,W uściskach’’
2. ,,Duży i mała’’
3. ,,Jestem Pudel z Gwadelupy’’
4.,,Półgłówek?’’
5. ,,Mały zwycięzca’’
6. ,,Podium’’
7. ,,Ufff, gorąco’’
8. ,,Salon piękności’’
9. ,,Kiss ze Szwedką’’
10. ,,Tragen’’
11. ,,Przyłapani’’
12. ,,Pani Aga...’’
Pozdrawiam ,,psiarzy’’, niekonieczne wystawców. Sam nie wystawiam swojej goldenki Figi. Nie chce mi sięJ
-
-
Jak dla mnie to zdjęcia niezbyt ciekawe poza 5 i 9.Po za tym są jakieś mdłe, słabe kolory i chyba kontrast ,no ale mogę się mylić:)
-
W końcu jakieś psiaki na fotkach, ja tam tak je lubię że wszystkie foty mi sie podobają i poproszę o więcej.
Nie masz gdzieś na www wystawione wiecej ?
-
Pierwszy dzień - sobota http://elka.fm//content/view/27331/208/
jutro będą dzisiejesze.
-
no cóż jako że w swoim pewnie jeszcze dość krótkim życiu zdążyłem już być na hmm 50 a może i większej ilości wystaw, zdjęcia nie są dla mnie po prostu ciekawe. Jako fotoreportaż pewnie może być, ale tak na prawdę podoba mi się tylko zdjęcie numer 11. Jak to zwykle na wystawach, światło jest ostre jak cholera, dlatego wszystkie zdjęcia oprócz 5 i 6 są wyblakłe, no może jeszcze 2 i 9 jest w miarę ok. Kadry jak dla mnie niezbyt ciekawe. Tak czy siak patrząc na te zdjęcia, żałuję że nigdy nie miałem okazji zrobić faktycznie reportażu na wystawie, a nie tylko pstrykać sylwetki psów jednej rasy :)
-
-
dzięki za linki mogę sobie troszkę popolemizować z komentarzami zamieszczonymi pod zdjęciami :) (odnośnie wystawy, nie zdjęć)
-
orte pytał o więcej zdjęć, stąd linki. Co do kontrastu, nasycenia - pierwszy dzień wystawy robiłem w godzinach okołopołudniowych, co to oznacza - każdy wie. Wczoraj po południu było chyba jeszcze gorzej, ostre słońce, bardzo ostre. Zdjęcia nie były poddawane jakiemukolwiek postprocesingowi. Tak już mam, że raczej unikam PSucia, gdy nie wydaje mi się to konieczne. Zdjęcia tutaj pokazane nie są założenia jakąś super prezentacją, ale jak zastrzegłem w opisie raczej próbą dokumentacji. Tyle ja:)
-
A mi podoba się 8 , najbardziej pasuje do reportazu o wystawie. Z ciekawej 'psiej' perspektywy ;-)