wyciągnięte z innego wątku:
Potwierdzam przedmówce :)
"łykłem" od gościa 16-35 2.8 L II i 24-70 2.8 L jestem zadowolony i z ceny i ze szkieł :)
Wersja do druku
ale jak z cashbackiem u niego? kilka razy chciałem coś kupić ale jak zapytałem o cashback to odpowiedz zawsze była negatywna
kupiłem ostatnio body. Nawet można się było dogadać na pudełko z samym body lub body+kit. Cashback zrealizowałem. Jestem zadowolony.
Kupiłem tak samo 40D z zestawu z kitem. Na pudełku miałem kod, wyciąłem wysłałem, zamiast paragonu wysłałem ksero gwarancji i dostałem cashback. Polecam tego człowieka. Odkąd chadzam na giełdę foto w stodole (będzie już z 7 lat) to zawsze go widuję tam - to jest jeden z niewielu już stałych (charakterystycznych) sprzedawców z giełdy.
buehhe, ja tu widzę niezły burdel (w Irlandii) - ciekawe, czy jakbyś wysłał metkę od "przedmiotu dmuchanego rekreacyjnego" to też byś dostał ;)
Nie no, na gwarancji wpisane było że to 40D i nawet cena była i data zakupu (wszystko wpisane ręcznie). Paragonu nie miałem, choć dostałbym gdybym podjechał do końca miesiąca do niego do sklepu, ale nie dałem rady.
Gosc wyglada na solidnego, a ceny ma czasem nie do przebicia (trzeba dzwonic, bo to co na stronie WWW przewaznie jest nieaktualne). Ma za to sprzet z roznych dystrybucji i w roznej formie (np. bez pudelka i papierow).
Troche slabo z testowaniem przy odbiorze, mozna w Stodole, ale tam warunki do sprawdzenia sa slabe. Chyba najlepiej
podjechac do goscia jak kto ma czas.
Hey, ozywie na chwile stary watek: czy ktos ostatnio kupowal cos u tego Pana? Chce zakupic 17-40L za 2300, prosze o jakies opinie ;)
Kupowałem u tego Pana 70-200 F/2.8 L IS , i nie jestem zadowolony z transakcji. W mailach itp zawsze była informacja o fakturze podczas odbioru sprzetu faktury nie było, nie było nawet zwykłego paragonu fiskalnego tylko jakaś wypisana odręcznie gwarancja, zadzwoniłem na żytnią i na podstawie tego świstka nie realizują gwarancji. Otrzymanie odpowiedniego dowodu sprzedaży było bardzo kłopotliwe i ostatecznie moglem zaliczyc go w koszty w innym miesiącu niz planowalem pierwotnie co zupelnie zmianilo cala sytuacje. Do tego sam sprzet głównie pochodzi ze Stanów i Japonii (sprzedawca sam to przyznał w rozmowie telefonicznej - bardzo często pez pudełek - po jakiś wystawach ) więc ostatecznie sam nie wiem co się stanie kiedy obiektyw trafi do serwisu, czego wolalbym nie sprawdzac, wiec jesli komus nie szkoda nerwow i nie boi sie ryzyka to jest to sprzedawca dla niego... ja nie polecam!
Ja dwa obiektywy u niego kupowałem. Jeden używany, drugi nowy (pochodzący z zestawu kit) i jestem zadowolony z zakupu.