Witam!
To może i ja spróbuję....
Zdjęcia były robione kompaktem Minolty a Canona to mam tylko body 20D :-) obiektywy zostana zakupione mam nadzieję very soon :-)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
i co myślicie????
Wersja do druku
Witam!
To może i ja spróbuję....
Zdjęcia były robione kompaktem Minolty a Canona to mam tylko body 20D :-) obiektywy zostana zakupione mam nadzieję very soon :-)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
i co myślicie????
6 bez sensu, 7 też nieciekawe mimo, że sfotografowane całkiem nieźle (kadr), 9 straciło na wartości przez to, że jest małe. Pozostałe - po prostu jestem pełen podziwu! Bardzo dobrze kadrujesz. Jeśli chodzi o to, że robione kompaktem minolty to nie ma to w ogóle znaczenia. Czekam na więcej i pozdrawiam.
a ja mam sentyment do fotografii wszelkiego rodzaju ławek i dlatego 6 mi się podoba, może trochę inne ujęcie, 7 też fajna
pozdrawiam
Dziękuję za zainteresowanie. O Minolcie wspomniałem ot tak jako nawrócony ;-) a co do ławeczki tak miało być prosto bez kombinacji prosto w twarz :-)
9: nie chciałem rozwalać szyku wątków.
Spox, jak dla mnie super, zwlaszcza, ze to malpka strzelone :)
Najbardziej podoba mi sie 1, 2 i 7. Reszta OK, ale tylko OK. Oby tak dalej :)
mi sie tylko 8 podoba:) ciekawy pomysł, ładna kompozycja:)
kaktus fajnie podświetlony :)
Witam.
Fajne, jednak jakieś takie "pocztówkowe". Brakuje tylko jakiegoś hasełka/cytatu i można wrzucać do eMPiKu. ;)
Dzięki za uwagi. Pocztówkowe powiadasz.... może.... nie ukrywam że podczas fotografowania raczej nie myślałem o wielkich sprawach, miały być po prostu miłe dla oka więc myślę że w jakimś stopniu osiągnąłem cel.
może następnym razem spróbuję coś innego