[Warszawa] ZOO - plenerek - ktos chetny?
W czwartek jest Boze Cialo, wiec dzien wolny od pracy. Wiele osob pewnie bedzie bralo urlop na piatek, zeby juz pociagnac dlugi weekend.
Moze ktos z Wawy nie urywa sie poza miasto i bedzie mial ochote "postrzelac" do zwierzatek? :roll: Najlepiej z samego rana (ZOO otwiera swoje podwoje o 9.00), bo slonce wtedy jeszcze nie wali tak z gory... no i jest chlodniej, wiec wiele zwierzatek nie kryje sie w cieniu.
A tak na marginesie - nie wie ktos przypadkiem, czy ciec na bramie wpusci mnie do ZOO z rowerem? Nie chodzi mi oczywiscie o to zeby jezdzic po ZOO ;-)
------------------------
EDIT:
A tak BTW to byl ktos z forumowiczow w niedziele (wczesne popoludnie, tak ok. 13.00) w ZOO? Widzialem pare przy wybiegu zurawi koroniastych - koles z duzym analogiem i jakims dluzszym nie-Canonowskim szklem (wszystko na statywie) i dziewczyna z czyms bardziej lightowym (srebrne body, ale nie wiem czy cyfra, czy analog) i krotkim zoomem z czerwonym paskiem (na pierwszy rzut oka 17-40).
Sprzetowi sie nie przygladalem bo nie wypadalo :roll:, wiec mowie tylko to, co widzialem katem oka... to ktos od nas? :-)