1. Ja
2. Moja dziewczyna
Drugie zdjęcie jest z prawej strony lepiej doświetlone jak z lewej dlatego cień nie wyszedł równo. Nie wiem czy rogi nie wiszą trochę w powietrzu. Co do reszty czekam na krytykę.
Wersja do druku
1. Ja
2. Moja dziewczyna
Drugie zdjęcie jest z prawej strony lepiej doświetlone jak z lewej dlatego cień nie wyszedł równo. Nie wiem czy rogi nie wiszą trochę w powietrzu. Co do reszty czekam na krytykę.
Pomysł jakiś jest, ale zupełnie nie rozumiem po co tyle pustego miejsca z lewej strony. W takim portrecie centralny kadr jest całkowicie uzasadniony i poprawny, a już szczególnie gdy w tle nie ma nic.
puste miejsce jest uzasadnione w oryginale jest tam napis, który przed wstawieniem fotek na forum wymazałem. Po prostu nie wiem czy już czas na ten napis i czy fotki spełniają odpowiednie kryteria
nosy poznikały - czas wziąśc w rękę pędzel i troche ręcznie podmalowac bo za płasko to wygląda - zwłaszcza 2. - wyszło trochę jak .... no boje się użyc tego słowa ;) dwie kropki na środku twarzy ...
Jedno jest pewne, pasujecie do siebie :-)
Zmniejsz trochę krycie warstwy z teksturą, powinno być lepiej. Albo weź tablet i troszkę wzmocnij cienie. Albo maskę i dodaj troszkę więcej transparentności teksturze przy nosie.
A mnie się nie podobają rogi diablicy ... są jakieś takie płaskie i proste od wewnętrznej strony +uwagi poprzedników.
Uważam, że jedynka znacznie lepsza od dwójki. Fajny temat. Jakoś tak z tapetą na pulpit mi się kojarzy. Pozdrawiam!
Pomysł dobry, wykonanie tez, ale za duzo czarnego tła na zdjęciach. Poza tym gdyby kadr był bardziej centralny też byłoby ciekawiej. Rozumiem złoty środek, magiczny trójpodział i takie tam, ale w tym przypadku to nie siadło.