Witam! Kilka portretów na zachętę:):
Pozdro.
Wersja do druku
Witam! Kilka portretów na zachętę:):
Pozdro.
nooooo...nieźle, nieźle...powiem nawet: bardzo dobrze:)))...albo inaczej....bardzo mi sie podobaja...i zdjecia i modelka:))) dwa pierwsze spokojniejsze...ale trójka...ho ho... naładowana:))) tylko pogratulować... nie wiem jaka była Twoja ingerencja w to co robi modelka więc nie wiem komu gratulować, zatem obojgu chyba?:))))...Poczekam...niespokojnie na następne:))
Dzieki Adso za mily komentarz. Od razu mi sie milej zrobilo:) Bylbym wdzieczny jeżeli jeszcze ktos by skomentowal zanim wrzuce jakies nastepne.:)
Pozdro
Witaj iktorn92, zdjęcia fajne choć dla mnie najlepsze nr 1, szkoda że te nogi są tak obcięte ale następnym razem będzie lepiej :) . Nr 2 hmm... jest takie sobie jak dla mnie, nr 3 moim zdaniem za mała głębia, chodzi o to że twarz jest lekko prześwietlona w kilku miejscach i powiedział bym że lekko poza punktem ostrości.
Pozdrawiam
Dla mnie tez 1 najfajnieszja:)
Swietna masz modelke.
Pzdr.
Jedynka zdecydowanie najlepsza. Przy dwójce zastanawiam się nad rolą tego badyla na pierwszym planie (może sepia byłaby lepsza), a jeszcze bardziej nad tym jak oderwałeś po zdjęciach modelkę od tej beczki?
pierwsze dwa super piękna modelka i wstrętne rekwizyty w postaci starego krzesła i beczki w twoim wypadku dodają uroku - bardzo mi się podobają
pozdrawiam
Dziekuje wszystkim za pozytywne komentarze...:)
Dziś tak na wieczór jeszcze jedna fotka:
Pozdro.
Dla mnie całość jest bdb
najbardziej mi przypadla do gustu trójeczka - brawo.
Nr 4 - świetne zdjęcie, wybacz że się czepiam ale zaś widzę że coś z tą ostrością masz nie tak, widać że jest raczej przed modelką (zaczyna się sporo przed modelką i kończy dokładnie w miejscu gdzie ona się znajduje) ale może to wina mojego kompa.
Miejsce, modelka, klimat super.