-
12GB Extreme III za 299
Nie wiem czy dostane bana ale - wlasnie w FJ zaczela sie promocja i kupielm dzis 12GB za 299zl Sandisc Extreme III - mysle ze trudno znalezc lepsza cene no i zrodlo pewne - a nie podroby. pozdrawiam. ps. w kartonie jest jeszcze licencja na PhaseOne lite czy jak mu tam
-
A za co chcesz bana? Założyłeś wątek a aktualnej, ciekawej promocji, we właściwym podforum :-)
-
Tylko po co aż taka karta. Ja tam wolę 3x4Gb.
Ale cena fajna
-
staralem sie :mrgreen: , promocja mysle warta uwagi RAW+JPG na 12MPX wychodzi ponad 500 fotek. Mysle ze na wyjazd jak znalazl, bynajmniej dla mnie po pachy :lol:
-
Strach się bać co by było jakby się miało taką kartę... :)
4 gb jest dla mnie naturalnym ograniczeniem, chociaż staram się i tego nie zapełniać.. co by było jakby nagle było 3 razy tyle... brrr
-
jafozdz, powinieneś dostać bana... Nie podałeś linka...:D i nie napisałeś czy karty 12GB z 5D chodzą...;)?? Teraz będę musiał szukć...;)
-
:) - z 5D chodza - sprawdzone empirycznie, bynajmniej na ostatnim sofcie,
-
a na 30D z nowym firmware beda chodzic czy nie ?
-
tomS > - bo 3x4 = 3x188zl a to jest wiecej niz 299zl :) - tez sie zastanawialem czy nie lepiej mniejsza ze wzgledu na bezpieczenstwo ale... 4GB to tez sporo - pol slubu mozna na tym zrobic wiec... poza tym pady kart to jakis "urban legend" - poki co nie znam zadnych znajmoych ktorym padla jakas karta CF. Sam mam 6 roznych zacznajac o 256 sprzed 4-5 lat i smigaja do dzis. (tfu tfu....) Co do 30D czy D30 to niech sie wypowie szczesliwy posiadacz,
ps. we Wrocku obok Tesco 12GB juz niet :), wzialem ostatnia.
-
W-wa, sklep Lorien (na allegro też) - Lexar 4GB x133 - 102zł, dziś dostałem 2 sztuki ... więc podobnie.
Tu kupiłem Lorien