Jeżeli ktoś ma zły humor może się wyżyć - krytyka wskazana:)
1.
2.
3.
4.
5.
No to zaczynać.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Jeżeli ktoś ma zły humor może się wyżyć - krytyka wskazana:)
1.
2.
3.
4.
5.
No to zaczynać.
Pozdrawiam
Hmm ok powyższe się nie spodobały lub brak chętnych do oceny. W takim wypadku zapodam coś więcej.
6.
7.
8. Płynę
9.
10. Świat jest Mój...w drogę :)
Oczywiście i tym razem komentarze mile widziane...<--- heh zastrzegłem sobie,że nie będę tak pisał ale to samo z siebie wychodzi :D
Pozdrawiam
mi sie strasznie podoba 2 i 7 oraz 10. wiem jak ciezko fotografowac dziecko.ale na tych fotach bardzo ladnie to wyszlo
Widzę,że się nic nie podoba (jeżeli się nie podoba to co?:)...hmm wybredni jesteście. Nie dam się tak łatwo i jak coś fresh będę miał to się podziele z wami:D
Pozdrawiam
Nr 1 fajny pomysł, można by tylko inaczej skadrować, za mocno obcięte odbicie. Na zdjęciach dzieci, poza nr 6, przeszkadzają mi przypadkowe i nieciekawe tła.
Ja tu bym widziałem wszystko w b&w w winetą (chodzi o portrety)
Podążając opinia Humert01 wyszło mi coś takiego :) Troche PSucia też użyłem ale nie jestem z tym programem jeszcze na tyle obyty aby nie robić błędów. Wasze Opinie oraz sugestie mile widziane.
11.
Pozdrawiam
Trochę? Powiedzialbym, że nieźle zaszalaleś :)
"Trochę" popłynąłeś z tym smart blurem. :) Zrobił się troche plastik-fantastik. ;)
Jeśli chcesz lekko zmiękczyć portret to polecam: duplicate layer i na tej nowej warstwie: filter--->blur--->gaussian blur (tu według uznania coś ok. 20), a potem to już opacity na ok. 40% i będzie ładny miękki portrecik. :)
JiNN - http://photoshop.pl/node/4990 polecam gorąco