Kasia
1. Zamek.
2. Lenistwo.
3. Grill.
Wersja do druku
Kasia
1. Zamek.
2. Lenistwo.
3. Grill.
Tak: 1 robi najlepsze wrażenie, może więcej tej postaci (a nie masz czasem właśnie tego zamku?) pozostałe dwa, cóż jak dla mnie całkowity przypadek, 2 fotkę nie nazwałbym "lenistwo" ale "pijaństwo" takie wrażenie sprawia. IMHO tylko 1 zasługuję na uwagę pozostałe całkowity przypadek, w jakiś sposób, choć nietrafiony "ratowane" poprzez ramki w PS.
pozdro
Totalne pstryki... bez przeszłości...
Expozycja fajna.Pierwsze mnie urzeka.Mam słabosc do zamków i kobiet.Całość za "iczkem".Niestety oszczepnik muszę za Bo..Lindą.[Co ty wiesz o pijanstwie.]
oj czepiacie się :D toż to taka naciągana przenośnia :) ok niech będzie początki pijaństwa :D
pozdr:)
Madzia.
4.Man coś.
5.Pasie koniki.
6.Piasek.
7.Plaża.
3 najbardziej do mnie przemawia, powiedziałbym, że nawet dobre. Co do pierwszego to bardzo ostra...czapka:/. To ostatnie też byłoby niezłe ale stanowczo za dużo tej plamy na pierwszym planie, rozumiem, że chciałeś uzyskać tą samą perspektywę z jakiej patrzy dziecko, ale dlaczego dałeś ten piach w 1/2 kadru? Uparłeś się na te ramki:) Masz świetną modelkę teraz tylko "poluj" na dobre foty wiem, że to nie będzie łatwe, ale...
pozdr:)
Ania
8. Niebieskooka?
9. Zbieracz.
Może te zdjęcia mają dla Ciebie jakąś wartość, dlatego masz problem popatrzeć obiektywnie na nie. Dla mnie słabo kadry nie udane - albo coś w kadr wchodzi czy też ucho ucięte. Takie słabsze do albumu