parę zdjęć miejsc po których lubię chodzić kiedy tylko mam po temu okazję. Wiedeń
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
i to wyczerpywałoby limit:)... opinie, sugestie i krytyka oczekiwana :)
Wersja do druku
parę zdjęć miejsc po których lubię chodzić kiedy tylko mam po temu okazję. Wiedeń
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
i to wyczerpywałoby limit:)... opinie, sugestie i krytyka oczekiwana :)
Ale czego oczekujesz...? Co można napisać o tych zdjęciach. Zabawny sie i napisz ty krytykę swoich zdjęć. To fajne wprawki... No wiec? Zaczynaj...
noooooo....mógłbyś np napisac że fajne.... chyba że zadałbys gwałt swojemu poczuciu estetyki...czy czegoś tam:))) wtedy lepiej powiedz, ze do kitu...bede sie lepiej czuł wiedząc, ze nie robisz nic wbrew sobie:))))
przyznam że ja również nie mogłam doczekać się twoich fotek (i tak jak myślałam napewno będą fajne) nie zawiodłam się, są świetne, z tej kolekcji nie pasuje mi 1 i 5 (1 może inny kolor, 2 to co no końcu fotki widoczne w wejściu świetne ale początek - front fotki lekko niewyraźny) opisuję oczywiście wizualnie (moimi oczyma) a nie fachowo, szacuneczek Adso dawaj następne,
pozdrawiam
Zdj. 3 i 7 to fotografia miejska jaką bardzo lubię. Ładna kompozycja i klimat, trochę rytmu, spora siła wyrazu. Gratulacje! Pozostałe zdjęcia nie mają już tej czystości przekazu i siły choć estetyka nienaganna .
Podoba mi się ostatnie, łukowate rytmy coś w sobie mają uwodzącego. Leci leciutko w lewo, czyż nie? 5. leci w lewo juz wyraźnie. Masz słonność na lewo Adso ;)
mi najbardziej przypadła do gustu 3, choć widziałam już podobne kadry.
a to musiałbym je tam, proszę Koleżeństwa, wmontować:). Miałem do wyboru, albo niebieściutkie niebo bez chmurek i czarne aż po dach ściany, albo ściany w których widać okna i bielutkie niebo. Nie posiadłem jeszcze takich umiejętności aby widoczne było i jedno i drugie. Ale może kiedyś... ?:))
Mam skłonność w lewo:))) cokolwiek to znaczy:)))
..i wcale się nie dziwię że lubisz te miejsca.. ;-)
Pozdrawiam..