..................
Printable View
..................
Bo to prawie "profi" za rozsądną cenę! :)Quote:
Originally Posted by mmsza
Nie radzę jednak z nim jechać w tropiki - z relacji wiem, że zwyczajnie odmawia współpracy... ale to dlatego, że to PRAWIE 'profi"! :)
Ktoś tu już kiedyś pisał, że to problem rozdmuchany przez osoby, które trafiły na trefny egzemplarz. Ci, którzy mają dobry sprzęt (większość), zwyczajnie się tym nie chwalą... :)Quote:
Zostaw sobie jako drugie body!Quote:
Według mnie, nie warto się pozbywać (weźmiesz śmieszne pieniądze,
a tak masz przynajmniej zapasowy sprzęt na nieprzewidziane okoliczności).
Mogę wiedzieć o jakie "śmieszne" pieniądze chodzi ?? Bo może będzie mnie wreszcie stać na dSLR :wink:Quote:
Originally Posted by Kubek
Heh mialem dokladnie to samo, szok byl jeszcze wiekszy bo przesiadalem sie z hybrydy. ;)Quote:
Ma pare wad, ale ogolnie to porządna maszyna.. nic tylko focic, focic, focic.. :)
Od kilku miesiecy uzywam 20d przy temperaturach dochodzacych do 40 stopni i znacznym zapyleniu w Iraku. Jak dotad nie sprawia najmniejszych prolemow. Moze gdyby jeszcze wilgotnosc byla rzedu 90% to i by sie zaczal buntowac:). Wiec jak nie wybierasz sie do dzungli amazonskiej albo lasow deszczowych to jest OK:)Quote:
ja na ostatnich wakacjach uzywalem 300d w Turcji gdzie temperatury tez byly pod 40, wilgotnosci nie pamietam, ale zadnych problemow nie mialem.Quote:
Originally Posted by CYNIG
Jeśli znasz pilotów śmigłowców, to pozdrów Jarka Ankowskiego. Jest narzeczonym siostry mojej żony :)Quote:
Tez tak radze... 10D kupilem za 6500 a jak zmienilem na 20D to cena uzywanego wychodzila ok 2500-3000. Nie oplacalo mi sie tracic prawie 4 tys, zostawilem sobie jako drugie body i nie zaluje - na jednym body tele, na drugim szeroki , matryce sie nie brudza przy zmianie szkiel, wygoda... tylko ciezar spory. A dziewczyna jaka ma radoche ze sama moze sobie popstrykac tez 8)Quote:
Byłeś w Iraku? - to moze pochwaliłbyś sie jakimiś zdjeciami ..ciekaw jestem tego kraju i kultury.......Quote:
Pozdr
Bylem przez pol roku i jestem aktualnie ponownie.Quote:
Originally Posted by Lutek
Pare zdjec jest na plfoto:
http://www.plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=CYNIG
choc musze przyznac ze fotografowanie tutaj jest nieco utrudnione z organizacyjnego punktu widzenia