Wersja do druku
Trochę wyjarane :-(
co by nie mówić dachówka pięknie położona :mrgreen: :-P
Jak na mój gust delikatnie przejarane i przeostrzone - ciężko się ogląda, oczy się męczą po paru sekundach, ale kadr w porządku, ciekawy. No i pięknie położona dachówka ;)
Słuchaj Szary Wilku (canis_lupus) - fota jest spartolona technicznie wiec powiedzieć sie o niej nie da dobrego słowa. Tak jak o źle wypolerowanej masce w samochodzie, co z tego, ze ładny może i lakier skoro zakola po paście szlifierskiej zostały!? Popraw to. A potem z tego kadry weź wybierz coś węższego, bo straszny bałagan na tej Twojej "masce".
Możesz jasniej?
Nie mogę niestety. To jest bardzo juz jasno i w dodatku starałem isę trzymać jęzor na wodzy... ;)
Moje uwagi:
- nieciekawy kadr: albo szerzej i pokazać większą część budowli albo skupić się na którymś ze szczegółów, w tej wersji nie bardzo wiadomo co jest tematem zdjęcia.
- fatalna czarno-biel, wygląda jak ze skserowanej gazety codziennej.
- temat bardzo pojemny a w wątku tylko jedno, w dodatku mało charakterystyczne zdjęcie.
po prostu skadruj inaczej, zrezygnuj może z tego uciętego okna? Tyle że brak góry i tak pozostanie. Brakuje mi trochę nieba albo tego białego co miało być niebem:)
Drugie spojżenie: w poprzednim poście zwróciłem uwagę na prześwietlenie ale nie zadałem sobie trudu na dłuższe spojżenie. A tu niespodzianka - bardzo ciekawy kadr pod względem kopozycji, interesujące ułożenie lini. Czy o to chodziło? Dlatego nam je pokazałeś?