5D-dziwne dzwieki po zamontowaniu gripa
Witam serdecznie,
Zwracam sie z prosba do uzytkownikow piatki. Mam piateczke od 2tyg ale jakos 5 dni temu kupilem gripa - zamiennik - delta BG-E4. Do tego dwa zamienniki akumulatorow 1375mAh. I teraz tak:
Po wlozeniu baterii do gripa i po zapieciu go, przykadajac ucho do body slysze dziwne, jak by elektryczne piszczenie wewnatrz. Nie jest to glosne ale na tyle slyszalne ze kiedy przykladam oko to juz cos slychac a przykladajac ucho wyrazne! Cos jak by sygnal z anteny - trudno to opisac...
Natomiast po wyjeciu gripa i wlozeniu jednej baterii - nic nie slychac - cisza zupelna?!
Czy posiadacze piatki z gripem moga to w jakis sposob sprawdzic? Posluchajcie prosze Waszych puszek bo niepokoi mnie to... Obawiam sie ze jest tu cos z napieciem nie tak i nie wiem teraz czy dalej go uzywac czy nie? Zauwazyelm to po paru dniach dopiero i nic sie nie stalo do chwili obecnej ale zastanawia mnie jeszcze czy w jakis sposob w tym momencie nie odbija sie to na szumach i generalnie rejestrowaniu obrazu... Co najwazniejsze nie wiem czy moge dalej tak pracowac - zobacze jeszcze jak dlugo wytrzymaja akumulatory bo jesli jakies pojawia sie spiecie to bedzie to krotki czas.
Bardzo prosze o informacje czy ktos sie spotkal z czyms podobnym albo co powinienem z tym zrobic???
Dzieki z gory i pozdrawiam,