Jak narazie jedna fotka. Zapraszam do komentowania i oceniania :)
1.
Wersja do druku
Jak narazie jedna fotka. Zapraszam do komentowania i oceniania :)
1.
Nie jestem ekspertem w stockowym plastiku, ale wydaje mi się że przy tego typu fotce ucięcie stopy jest raczej słabym pomysłem.
Ogólnie zdjęcie technicznie dobre, z pomysłem, i kompletnie nie w moim guście :)
Pozdrawiam
Za rene-nie jestem ekspertem w tej kategorii:mrgreen:, ale przepalenia i uciety lewy but imo nie wygladaja za dobrze;)
co do kadru to macie racje, noga powinna byc cala :) bylo juz zupelnie ciemno i zdjecia byly robione z aparatem opartym o chodnik, ciezko bylo trafic i jednoczesnie zlapac ostrosc.
sniper88, co do przepalen to chodzi Ci o swiatla na dole ze sa calkowicie biale czy o twarz i ubrania?
W sumie to o wszystkie, ale najbardziej w oczy sie rzucaja te na butach i na dole spodni:)
Fotki z poniedziałkowej sesji. Wszelkie komentarze, uwagi i opinie bardzo mile widziane :)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
jakikolwiek komentarz, proszę :) nikt się nie chce podzielić swoimi spostrzeżeniami?
11 i 12 podobaja mi sie najbardziej, fajnie zlapana ostrosc i ladnie wykadrowane :)
Ostatnie naj mniej mi podchodzi, modelka wyglada na srednio zadowolona i nie wyspana :/
Na moje oko troche za malo zabawy w PSie; cera powinna byc nieco wygladzona, oczka i usta lekko podkreslone itp Poza tym, jesli dziewczyna np. ma szerokie czolo, to fotografuj od dolu, itd. Ogolnie najciekawsza jest fotka nr 2 ;)
zapraszam serdecznie do komentowania 2 nowych fotek:
14.
15.