Mam bardzo nietypowy problem. Zakupilem pelnego PS CS 3 ENG u jednego ze sprzedawcow na allegro (konkretnie sciagal mi go kumpel przez swoja firme, ale nie ma to w tym przypadku znaczenia). Cena 2499 brutto czyli nie jakas super okazja.
Pudelko wyglada normalnie. Na dole opis PHSP CS3 WIN RET UE 1PK DV z tego co wiem tak oznacza sie wersje pelne.
Po zainstalowaniu i wpisaniu numeru program pyta, z ktorej wersji upgreaduje (7.0, CS, CS2) i prosi o podanie numeru tamtego programu. Tak chyba zachowuje sie typowy upgrade za 800 zl.
Dzwonilem do sprzedawcy, ktory sprawdza co sie stalo. Wczoraj powiedzial delikatnie ze Adobe sie wypina bo im podobno takie bledy sie nie zdarzaja i mam wrazenie ze straktuje mnie jak oszusta, ktory podmienil mu wersje pelna na upgrade i chce go naciagnac na kolejna pelna wersje. Ma jeszcze sprawdzic historie tego numeru, ktory jest w moim pudelku i odezwac sie do mnie.
Pisalem na adobe@techsupport.pl . Bez odpowiedzi.
Najgorsze jest to ze mam pilnie do obrobienia spora ilosc zdjec, a nie mam na czym. Trial ze strony Adobe nie chce sie wlaczyc w 30 dniowy okres testowy.
Moze ktos mial podobna sytuacje, albo ma jakis pomysl co mozna z ta sprawa zrobic.
Pozdrawiam
Przemek