Canon 18-55 3,5-5,6 (KIT) - Najlepsze zdjęcia.TYLKO ZDJĘCIA BEZ KOMENTARZY! MAX 800PX
Nawiązując do innych postów tego typu myślę, że zdjęcia z tytułowego sławetnego "KIT"a także powinny tu znaleźć swoje miejsce. (To nie żart) :)
Wszelkie inne ustalenia tak jak pisał w innym poście paweleverest. :)
Sam zamieszczam dwie fotki z kita. Niestety pod ręką mam tylko w takim rozmiarze, ale na dniach wrzucę większe :)
Tą fotkę mam na papierze 20x25 i naprawdę wygląda super.
Widok z Kasprowego.
Canon 18-55 3,5-5,6 (KIT) - Najlepsze zdjęcia
Witam mamy już kilka stałek w kolekcji wątków ze zdjęciami. To dobrze widać że towarzystwo pragnie rozwoju:). Ale może nadszedł czas żeby w tem spisie umieścić szkło LEGENDE !!
Obiektyw, z którym 99% z nas maiła doczynienia , które było pomiatane prze 99% włascicieli wyzywane od szajsu plastyku itd . Szkło którym wg potocznej opini nie da się wogóle zrobić zdjęcia :) A jednak myśle ze nie jednemu z nas udało sie zrobić własnie takie zdjęcie, które potem było powodem wytrzutów sumienia gdy naszego kita odesłaliśmy na allegro a okazałao się ze cudowna eLeczka też czasmi potrafi zawieść ;) Zapraszam do wklejania swoich najlepszych kitowych strzałów - tym razem zaczne sam bo i ja kiedyś kita miałem ;)
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.