Witam,
jak w temacie. Szukam ludzi z Wałbrzycha i okolic do wspólnych wypadów na zdjęcia. Może jest ktoś chętny :?:
zapraszam do dyskusji ;)
Wersja do druku
Witam,
jak w temacie. Szukam ludzi z Wałbrzycha i okolic do wspólnych wypadów na zdjęcia. Może jest ktoś chętny :?:
zapraszam do dyskusji ;)
Jeśli jakiś niedzielne fotografowanie i w dodatku coś ciekawego no i jeszcze miał bym wolne to czemu nie
jestem na tak !!! nawet w tą niedzielę :)
pierwsza osoba chętna jest ;) niedzielne focenie pewnie, że wchodzi w gre ( co prawda u mnie będzie to przykładowo co drugi weekend ze względu na szkołe ) ale nie widzę problemu. Byleby się dogadać w parę osób i możemy ruszać.
z tym parę osób to będzei problem...wiem, że jest jeszzce terminator od nas z Waldenburga i parę osób w Świdnicy...mógłbym oczywiście w miarę możliwości zmontować dwie osoby z ciemnej (żółtej) strony mocy :)
mi ta niedziele pasuje bo tak jak mjagiellicz mam zajęcia
no pewnie. Może i mi się by udało kogoś jeszcze zwerbować z nie-canonowców :wink:
tylko teraz pytanie, co i jak wstępnie :?: czy gdzieś w okolicy, czy np. plener jakiś albo opuszczone fabryki/kopalnie :?: może gdzieś dalej na cały dzień :?: czekam na propozycje. Wstępnie myślę, że niedziela byłaby ok.
mi to rybka bo ostatni raz w Wałbrzychu byłem kilka lat temu. Słyszałem tylko że jest tam trochę opuszczonych fabryk.
Coś ucichło więc jak robimy coś?
no ja jestem jak najbardziej za, tylko że na miejsce ciężko się zdecydować więc w końcu nie wiem co z tym weekendem.