Witam
Czy w Warszawie istnieją jakieś ludzkie sklepy gdzie można kupić sprzęt Canona z fakturą i gwarancją PL.
Miło by było przed zakupem pomacać.:-)
Pozdrawiam wszystkich
Wersja do druku
Witam
Czy w Warszawie istnieją jakieś ludzkie sklepy gdzie można kupić sprzęt Canona z fakturą i gwarancją PL.
Miło by było przed zakupem pomacać.:-)
Pozdrawiam wszystkich
Sprecyzuj "ludzkie sklepy" .
Spróbuj np tu: http://abfoto.pl/kontakt.php
WARSZAWA - SKLEP PHOTOPOWER
ul. Armii Ludowej 15
tel. (0-22) 825-69-88
e-mail: wa6@photopower.pl
GG: 0
WARSZAWA - Śródmieście
ul. Jana Pawła II 36
tel. 0..22 / 654-8545
e-mail: wa1@abfoto.pl
GG: 8131267
WARSZAWA - CH Promenada
ul. Ostrobramska 75c
tel. 0..22 / 611-3829
e-mail: wa5@abfoto.pl
GG: 3173054
WARSZAWA - Galeria Mokotów
ul. Wołoska 12
tel. 0..22 / 541-3614
e-mail: wa4@abfoto.pl
GG: 5680142
WARSZAWA - Złote Tarasy
ul. Złota 59
tel. 0..22 222-02-73
e-mail: wa2@abfoto.pl
GG: 0
[QUOTE=Vitez;421074]Sprecyzuj "ludzkie sklepy" .
a) Takie w których mają półprofesjonalny i profesjonalny sprzęt Canona.
b) posiadają więcej niż jedną sztukę danego towaru
c) posiadają sprzęt z gwarancją honorowaną przez serwis na Żytniej
d) nie wciskają klientowi kitu
Pozdrawiam
Ja polecam "eurocamera.pl"
Kup na giełdzie w Stodole w FOTOMEDIA :)
Robię to od 9 lat.
eurocamera.pl i fotomedia z tego co pamietam sciagaja sprzet ze stanow, wiec polska gwarancja odpada. No chyba, ze sie cos ostatnio u nich zmienilo.
Ja od siebie dodam: www.fotorimex.pl; btfoto.pl - warto wpaść, często mają sporo sprzętu, o gwarancje musisz się dopytać, bo na obiektywy dawali sklepową; www.fotoklik.pl (CH Targówek) - mieli kiedyś sprzęt na gw. PL, jak teraz - nie wiem. Zadzwoń zapytaj - to jedyna metoda i wielu z nas tak robi. Upewnij się 3 razy. To niestety Polska jest a nie np. Dubai.
Fotomedia i inni zapewne ściągają sprzęt, ale skoro ich ceny są niższe niż netto w polskiej dystrybucji Canona, to różnica jest naprawdę spora. Na szczęście to, co kupiłem nie musiałem naprawiać, i mam nadzieję, że nadal tak będzie :)
od eurocamera.pl mam gwarancję pl na wszystko więc chyba się zmieniło
Ale lepiej do nich wcześniej zadzwonić czy mają to co nas interesuje
jesli chodzi o "sklepik" w Złotych Tarasach to szczerze nie polecam, nie dosc ze maja tam 3 obiektywy na krzyż to kiedy spytałem czy jest możliwość sprawdzenia obiektywu na własnym body to padło pytanie "a który obiektyw" wskazałem 300mm L f/4 bo do niego się przymierzałem po czym Pan stwierdził "tego to nie można"...
szczerze myślałem, że sklep foto w złotych tarasach powinien mieć więcej niz 3 na 5 metrów...