Macie jakieś sposoby lub pomysły na fotografowanie mocno tęgiej Panny Młodej? jak ją "ująć" by wyglądała możliwie najlepiej....
Wersja do druku
Macie jakieś sposoby lub pomysły na fotografowanie mocno tęgiej Panny Młodej? jak ją "ująć" by wyglądała możliwie najlepiej....
Nie brać zlecenia, albo coś na uspokojenie przy oddawaniu zdjęć:)
Co się*przejmujesz, myślisz, że przyszła Panna Młoda nigdy siebie nie widziała?
Ja bym się*za bardzo nie przejmował, a tym bardziej nie odrzucał zlecenia - popsuje ci to tylko reputację ;)
Ujmuj normalnie a potem ściaśniaj :)
Panna Mloda napewno wie jak wyglada wiec problem jest nieco wyimaginowany.
Co do zdjec to ja bym unikal szerokich ujec z dolu ... w ogole unikal bym szerokiego kata z bliska.
Poza tym w PS istnieje narzedzie liquify ktorym mozna nieco poprawic modelke byle nie przesadzic. Bedzie napewno bardzo wdzieczna :)
Tak jak Coppola ujął Brando w Czasie apokalipsy... a przy tym z należnym szacunkiem w dniu jej święta - Koledzy-Komentatorzy ;)
Jeśli potrafi zachować do siebie dystans to może spróbuj to obrócić w żart i wykorzystać w jakiś zabawny sposób np. wymyślając takie pozy i kadry które pokażą jej tuszę w sympatyczny sposób.
wyszczuplić w PS ale nie wiecej niż 97% zostawić... ja też mam jedną PM na szczeście oboje krągli... Powienieneś wyczuć bo często te osoby są bardzo pogodne i śmieją się z tego (przynajmniej ja taka mam). Ponadto może młoda ma jakies walory np piękny wielki biust i na niego kierować uwagę...;)??
[shift]+[ctrl]+[x]
...szybko dochodzi się do olbrzymiej wprawy...