Witam,
Jestem zainteresowany kupnem Canon 100-400/4.5-5.6 L IS USM,niewiele znalazlem na temat szkiełka. Czy jest sens je kupować, czy może zdecydować sie na cos innego i tanszego o podobnych parametrach. Wszelkie opinie i komentarze mile widziane
Wersja do druku
Witam,
Jestem zainteresowany kupnem Canon 100-400/4.5-5.6 L IS USM,niewiele znalazlem na temat szkiełka. Czy jest sens je kupować, czy może zdecydować sie na cos innego i tanszego o podobnych parametrach. Wszelkie opinie i komentarze mile widziane
jak masz szmalu worek to kupuj. Jest ok. Duży, gruby, ciężki, BIAŁY.
Robi wrażenie!:mrgreen:
A tak na poważnie to pytanie z grupy "ekscentrycznych". Przede wszystkim powinieneś podać nieco więcej informacji co chcesz fotografować.
Głównie sport i przyroda (lasy, góry)
Mam taki, ale chodzi mi o to, że do świstaka nie podejdziesz a sarny też są płochliwe.
Jeśli chodzi o sport to piłka nożna, siatka, kosz.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W sporcie oświetlenie w miarę tylko nie wejdziesz do akcji, trza stać na boku.
Nieistotne jaki ma kolor, ważne jest to, że siatki czy kosza to on się nie nadaje. Oczywiście, jeżeli jest to na hali. Pomyśl lepiej nad 70-200/2.8
Nawet mam go na co dzień. Kolor jest bardzo bliski RAL 9001.Ma piękny oryginalny pokrowiec (sam wart pewnie ze dwie stówy). Osłonę w której jakby dekiel dorobić to 1/2l piwa lekko wejdzie. No i ok. 1,5 kg. Właśnie wczoraj był dźwigany w torbie.
Vitez nie wiem czy "stereotypują"? Ale mam nadzieję, że to nic nagannego i obraźliwego?:mrgreen:
A tak poważnie to możesz również zastanowić sie nad c. 70-300 IS Miałem go przed i byłem z niego bardzo zadowolony. Super jakość. Lekki, ostry, IS działa. Ma jedna wadę . Jest czarny.:mrgreen: