Ma ktoś może polską instukcję do 5d, w wersji elektroniczej?
Wersja do druku
Ma ktoś może polską instukcję do 5d, w wersji elektroniczej?
Przyłączam się do pytania.Cytat:
Zamieszczone przez code_red
Tak, Canon Polska. Dzwoniłem i facet bezszczelnie odpowiedział, że jakby pdf'a wypuścili to byłby koniec.Cytat:
Zamieszczone przez code_red
Papierowe wersje u nich kosztują około 150 PLN. Możesz się umówić z innymi użytkownikami na xero za 10 PLN. Potrzeba was 15. Ja tak zrobiłem z G3.
A, pytałem o 1D2N, więc nie tylko użytkowników 350D olewają.
Znajdżcie na Allegro panią o nicku "Klusewka" ma instrukcje do każdego Canona. Bardzo miły kontakt. Ja do swojej N kupiłem instrukcję u tej allegrowiczki za 20 zł.
czy cos sie w tej sprawie zmienilo, ma ktos jakas wersje elektroniczna?
Ależ oczywiście, że ktoś ma :)
To jak jest z tą instrukcją? Może jakiś link?
To jest tak: dysponuję plikiem wielkości 28.677.841 bajtów, treść jest w PL. Jednak podstawową dla mnie wadą tej wersji jest niechlujność - to zwykły skan wpakowany do PDF'a, aż się nie chce tego drukować. Czy ktoś z Was dysponuje jakąś bardziej schludną wersją ??
Myszoor, mój pdf jest minimalnie mniejszy i da się to czytać, jest dość poprawnie wykonany (jak dla mnie). Niemniej z racji wielkości nie wiem jak to komuś wysłać, moja poczta tego nie wyśle a ja sam o jakimś wieszaniu na stronkach takich instrukcji nie mam zielonego pojęcia. Mam za to dwa pdf-y z opisem softu do Canona i te przejdą pocztą do 20 MB.