-
400D frimware
Witam
Ukazała się na stronach Canona nowa wersja Frimware. problem polega na tym, że w ustawieniach nie mam w Set-up 2 Frimware? Nie mam też Custom Functions oraz sencor clening. W Set-up 2 mam tylko 3 pierwsze pozycje. Nie mogę tym samym wgrac nowej wersji bo nie wiem nawet jaką mam wersję frimware. Proszę o pomoc
-
-
Nowa czyli, dokładnie która. Powiem tak. Ja dokonałem aktualizacji do wersji 1.1.1 i wszystko mi pięknie działa, tj: polskie menu, wszystkie opcje. Podaj więcej danych, jakie masz aktualną wersję. Pozdrawiam.
-
Właśnie o tą aktualizację mi chodzi. Tylko co to jest ten Utylity. W instrukcji instalacji nie pisze nic,że trzeba przez ten program
-
-
Z tego co ja wiem i jak zrobiłem. Naładowana bateria, odpięty obiektyw, na czystą kartę wgrany soft. Karta do aparatu, włączyć aparat, wejść do menu, wybrać aktualizację oprogramowania, kilka sekund strachu. OFF później ON i powinno działać. Poszukaj na forum bo jestem pewien, że gdzieś ten temat był poruszany.
-
Wszystko mam plik. instrukcję. Nagrałem na pamięć plik nie ma w meni set-up2 takiej pozycji jak firmware
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
zastanawiam się czy nie mogłem tego gdzieś wyłączyć bo nie mam równiez jak przywrócić ustawień fabrycznych nie ma tej funkcji
-
To jakieś dziwne masz to menu , hmm... miałem 350D teraz mam 400D i jakoś nigdy nie było problemów z poszczególnymi zakładkami w menu. Aparat kupiłeś nowy czy używany???
-
Nowy w sklepie fotograficznym -dobrym sklepie. Wszystko jest instrukcja, gwarancja bez zastrzeżeń
-
Przełącz na np. AV z tego zielonego kwadracika to ci sie pokaże DUŻOOOOO innych opcji w menu ;)